Ads Top

Πτώση Ελικοπτέρου - Σάμος: Νέα εξέλιξη! Διασώθηκαν δύο από τα 4 μέλη του πληρώματος (vid)


Συνεχίζονται οι έρευνες - Ποιοι αποτελούσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου - Οι νεότερες πληροφορίες, τι αποκάλυψε εθελοντής πυροσβέστης
Το πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου ήταν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής




Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των μελών του πληρώματος του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο ενώ συμμετείχε σε επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διασώθηκαν δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος από το Λιμενικό, που παίρνει μέρος στην επιχείρηση.



Περίπου στις 18:30, άντρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν δύο διασωθέντες από τους τέσσερις αγνοούμενους που επέβαιναν στο ελικόπτερο Mi 8 που κατέπεσε και συνετρίβη στη Σάμο. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Mi 8 που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς και έχει φτάσει επίσης ένας σκάφος του Λιμενικού.



Το ελικόπτερο είχε σταλεί νωρίτερα στην πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 14:00 στον όρμο της Πλάκας. Στη μάχη της κατάσβεσης βρίσκονται αυτή την ώρα 48 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ από αέρος επιχειρούσαν τρία ελικόπτερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τη Σάμο στις 16:39 και κατέπεσε στις 17:55. Στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου ήταν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του Λιμενικού.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.