Ads Top

Αντζελίνα Χαλντέντα | Δες πως είναι σήμερα 2 χρόνια μετά το «όχι» του Βασιλάκου στο «Bachelor» (pics)


Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος.. Η απίστευτη αλλαγή της Αντζελίνας μόλις 2 χρόνια μετά το ριάλιτι
Πέρασαν δύο χρόνια από την προβολή του πρώτου The Bachelor στον ALPHA, με τον Παναγιώτη Βασιλάκo να μην έχει βρει ακόμα την ιδανική γυναίκα για σύζυγό του παρότι το ριάλιτι είχε φτιαχτεί με αποκλειστικό λόγο αυτόν, κάνοντάς τον να περάσει αρκετούς μήνες σε 20 υποψήφιες νύφες που διεκδικούσαν την καρδιά του.




Μία από αυτές, μία από τις υποψήφιες που ξεχώρισαν για το ταπεραμέντο τους, τις φαρμακερές ατάκες αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπιζε ούσα μινιόν τις αντίπαλές της υποψήφιες ήταν η Αντζελίνα. 

Η μελαχρινή παίκτρια η οποία προσπαθούσε όσο τίποτα να φτάσει στην τελική δυάδα των υποψηφίων, δεν τα κατάφερε όμως για λίγο αφού αποχώρησε μόλις προτελευταία από το ριάλιτι σχέσεων.



Η Αντζελίνα Χαλντέντα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είδε σε αυτά τα τρία χρόνια να αυξάνονται κατά χιλιάδες οι followers της στο Instagram, δεν παντρεύτηκε ούτε η ίδια και πλέον πολύ δύσκολα αναγνωρίζεται αφού έκανε αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της με πρώτη το πολύ μακρύ μαλλί που άφησε αλλά και κάποιες, ίσως, αισθητικές παρεμβάσεις που δύσκολα κρύβονται.



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.