Ads Top

Μεταγραφή «Βόμβα» στην ελληνική τηλεόραση: Από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνια!


«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση - Μετά από 15 χρόνια αφήνει τον ΣΚΑΪ και παίρνει μεταγραφή στον ΑΝΤ1
Πολλά έχουμε δει να αλλάζουν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τα κανάλια και τα πρόσωπα, με την πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή να είναι αυτή της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ.




Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 προχώρησε και σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπαδάκη στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», προσθέτοντας στο δυναμικό του μία έμπειρη παρουσιάστρια.

Στον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου


Ο λόγος για τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, μετακινείται στον ΑΝΤ1 για δύο χρόνια, με τη συμφωνία της να τίθεται σε ισχύ μετά το τέλος του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΙ, στις 22 Ιουλίου, μετά την οποία θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΑΝΤ1 μέσω δελτίου τύπου.





Η ενόχλησή της στον αέρα της χθεσινής 14/7 της εκπομπής


Το πρωί της Πέμπτης 14/7 ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.
 
Μεταξύ άλλων, ο ίδιος τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όπου έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο τα τελευταία 24ωρα καθώς σήμερα αναμένεται να να βγει από την φυλακή. Ωστόσο η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν φανερά ενοχλημένη στον αέρα της εκπομπής με όλα όσα άκουσε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.