Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η φράση που «καταδικάζει» την Πισπιρίγκου για τον φόνο του παιδιού της (vid)


Αποκάλυψη που σoκάρει από την Αγγελική Νικολούλη - Το είχε παραδεχθεί από την αρχή χωρίς να το καταλάβουν όλοι...

Oι αποκαλύψεις για τα αίτια των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη συνεχίστηκαν στο «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, με τις αναλυτικές ιατροδικαστικές και τοξικολογικές έρευνες να δείχνουν ότι το πανάκι με τις κηλίδες αίματος, που βρέθηκε δίπλα στο νεκρό βρέφος της οικογένειας, «μίλησε» και αποκάλυψε τουλάχιστον το ένα έγκλημα, αυτό στην έξι μηνών Ίριδα.




Το πανάκι πάνω του είχε διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες. Υγρό, δηλαδή, από πνεύμονες μαζί με αίμα, που προκλήθηκαν από έντονη πνευμονορραγία, το οποίο σημαίνει πνευμονικό οίδημα από ασφυξία. Σε παλαιότερη τηλεφωνική παρέμβασή της στο «Φως στο τούνελ» η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει μόνη της για το πώς βρέθηκε το πανάκι δίπλα στο νεκρό βρέφος.

Ήταν η βραδιά του θανάτου της Ίριδας και η μητέρα της είχε δηλώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αγγελική Νικολούλη ότι η ίδια ανακάλυψε και παρέδωσε στις αρχές το πανάκι:



«Εκεί στα κάγκελα είδα ένα πανάκι. Και εκείνη την ώρα λέμε… ωχ ένα πανάκι. Τι έχει πάνω; Είχε σταγόνες αίματος… Αν θυμάμαι καλά υπήρχε σαν σάλιο, κάπως έτσι… Και πήραμε την Αστυνομία, μας είπαν θα το φέρετε εδώ, το βάλαμε σε μια σακούλα και το πήγε η αδελφή μου στην Αστυνομία (…) Ήταν το πανάκι της».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.