Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Ο Μαρτίκας επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες φωτογραφίες


Απίστευτο! Δείτε πως τον υποδέχθηκαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέστρεψε και η υποδοχή που τον περίμενε δεν θύμιζε σε τίποτα αντίστοιχες του παρελθόντος με παίκτες του Survivor




Ο Σπύρος Μαρτίκας πάτησε και πάλι μετά από πολλούς μήνες σε ελληνικό έδαφος με τον πρώην παίκτη του Survivor να συναντά και πάλι τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο professor ήταν αναμφίβολα ο πιο επιδραστικός παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από το οποίο έφυγε με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η σχέση του με την Βρισηίδα αλλά και η στρατηγική που ακολούθησε καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι τον έφεραν δύο εβδομάδες πριν από τον τελικό και στην κατάληψη της έβδομης θέσεις.



12 φορές κατάφερε να ξεφύγει τον σκόπελο της αποχώρησης όμως η 13η αποδείχθηκε και η φαρμακερή για τον Σπύρο Μαρτίκα που επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα και θα μπορεί και πάλι να κάνει το αγαπημένο του χόμπι.

Survivor: Απίστευτο – Έτσι υποδέχθηκαν τον Σπύρο Μαρτίκα
Η υποδοχή που έτυχε όμως ο φαρμακοποιός δεν θύμιζε σε τίποτα άλλες υποδοχές πρώην παικτών στο αεροδρόμιο από θαυμαστές. Τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ήρεμα.

Τον Σπύρο Μαρτίκα υποδέχθηκαν άνθρωποι της οικογενείας του με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του παρά την κούραση από τις πολλές ώρες στο αεροπλάνο.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Σπύρου Μαρτίκα:










Δείτε πλάνα από την υποδοχή στον Σπύρο Μαρτίκα:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.