Ads Top

Survivor - Στέλλα Ανδρεάδου: Η Στέλλα «αδειάζει» και «δικάζει» Σοϊλέδη για Καραγκούνια - «Έλεγε στον Τάκη πως...»


Τι αποκαλύπει η Στέλλα Ανδρεάδου που «αδειάζει» σε νέα της συνέντευξη τον Άρη Σοϊλέδη!

Αποκλειστικό!

Αν το ποδόσφαιρο είχε Θεά, σίγουρα θα έμοιαζε στη Στέλλα. Από μικρή πάλεψε για να μπει σ' έναν καθαρά ανδροκρατούμενο χώρο, κόντρα σε σεξιστικά σχόλια που έρχονταν από την κερκίδα, και τα κατάφερε προσφέροντας έργο σε δεκάδες αθλητές και παιδιά με ειδικές ανάγκες. Επιστρέφοντας από το Survivor, ετοιμάζει ένα νέο και πρωτοποριακό project, για το οποίο μιλάει στο YOU μαζί με τις στιγμές που της έδωσαν γέλιο αλλά και της έκοψαν την ανάσα.




Η αγαπημένη της ταινία είναι το «Κάν' το όπως ο Μπέκαμ» - φαν του παλαίμαχου Βρετανού άσου. Ωστόσο, η αγάπη της για το ποδόσφαιρο ξεκινούσε από πιο πριν, από την κοιλιά της μαμάς της, όπως δηλώνει με χιούμορ. Μπορεί οι γονείς της να μη συμφώνησαν αρχικά στην ιδέα της να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αθλητισμό, αλλά με την πορεία της μέχρι σήμερα αποδεικνύει πως ξέρει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Στέλλας Ανδρεάδου:

Τι σε ώθησε να δηλώσεις συμμετοχή στο Survivor;

Το Survivor ήταν ένα απωθημένο, από μικρή το έβλεπα, είχα δηλώσει συμμετοχή και πέρυσι. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Πέρασα τα castings και μου είχαν πει να είμαι standby, εγώ συνέχισα τη ζωή μου στην Αγγλία και ξαφνικά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: «Σε θέλουμε αύριο στην Αθήνα». Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, έκλεισα και εισιτήρια, μαζί με μεταφορική που σε δύο ώρες μάζεψαν το σπίτι μου και το «έστειλαν» στη Θεσσαλονίκη, στους δικούς μου. Ενημέρωσα το σχολείο και η διευθύντρια μού έδωσε την ευχή της. Το επόμενο μεσημέρι ήμουν στο γραφείο της παραγωγής.



Τελικά τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στο Survivor;

Ότι έπρεπε να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις και συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων που εναλλάσσονταν. Ο πρώτος, που με δυσκόλεψε περισσότερο, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, γιατί όποτε πήγαινα να πω την γνώμη μου, απαντούσε: «Βούλωσέ το, δεν θέλω να σε ακούω». Αυτό επαναλαμβανόταν συνέχεια, γενικά είναι ένας απότομος και δύσκολος χαρακτήρας, που θα σε συμπαθήσει μόνο αν συμφωνείς μαζί του, αλλιώς δεν σου μιλάει καν. Στην ίδια λίστα ίσως έβαζα και τον Τάκη, που δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω, σε σημείο που σκεφτόμασταν να μην μιλήσουμε, γιατί ξέραμε ότι θα απαντήσει.

Ποιους βλέπεις στον τελικό;

Όλοι είναι πολύ καλοί αγωνιστικά και άξια έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Θεωρώ πως στον τελικό θα βρίσκονται ο Άρης, η Ασημίνα, η Σταυρούλα και ο Νικογιάννης. Προσωπικά θέλω να κερδίσει κάποιος που δεν θα είναι μόνο καλός αγωνιστικά, αλλά θα έχει αρχές και θα είναι πρότυπο.

Κάποιοι παίκτες παραβίασαν τους κανονισμούς και μίλαγαν με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Το είχατε καταλάβει;

Όλοι μας ανεξαιρέτως, το ξέραμε και δεν μιλούσαμε. Στην ουσία το έκανε μόνο ο Τάκης, που «έδωσε» τον Άρη. Νιώσαμε τεράστια αδικία. Μπορώ να διαχειριστώ την ήττα, και το έχω αποδείξει, αλλά όχι την αδικία...

Τι ήθελες να τους πεις εκείνη τη στιγμή;



Και να τους έλεγα κάτι, θα καταλάβαιναν; Τζάμπα σάλιο, και δεν ξέρω αν έχουν σταματήσει - δεν γνωρίζω κάτι, αλλά δεν με έπεισαν κιόλας. Ο Άρης έλεγε στον Τάκη: «Αν ήσουν μάγκας, θα μπορούσες να το κάνεις κι εσύ», κάτι που δεν δηλώνει μεταμέλεια, αντιθέτως ότι το θεωρεί μαγκιά και μπορεί να το ξανακάνει. Απεναντίας είδα έναν Τάλα που ζητούσε “συγγνώμη” κι έσκυβε το κεφάλι, κάτι που εκτίμησα πολύ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.