Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Αποκάλυψη Μαρίας Αντωνά για τα λεφτά Σοϊλέδη - «Με τον Άρη τα λεφτά θα τα επενδύσουμε...» (vid)


Αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρία Αντωνά που θα πάνε όλα τα λεφτά που κερδίζει ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor - Δείτε που θα τα δώσουν

Τι αποκάλυψε;

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Μαρία Αντωνά, με σκοπό να παίξει μουσική στο πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Παππά και φυσικά μίλησε για το Survivor 5.




Εκεί, την συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live tv και η ίδια μίλησε για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσουν τα χρήματα από το Survivor, αν τελικά είναι εκείνος ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.



«Ο Άρης είναι ένας παίκτης, που έχει αποδείξει την αξία του σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ένα παιδί, που έχει χτυπηθεί πάρα πολύ και έχει σχολιαστεί για τις αμοιβές του, για μένα, για το πως συμπεριφέρεται… Έχει ακούσει τα πάντα. Με τα λεφτά θα επενδύσουμε σε μια δουλειά με τον Άρη, θα επενδύσουμε στο να προσφέρουμε στο παιδάκι μας, που θα έρθει ένα καλύτερο αύριο και σε έναν πολύ ωραίο γάμο», σχολίασε η Μαρία Αντωνά.

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.