Ads Top

Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: Ο Γιώργος Ταλάντσεβ «δίκασε» Ασημίνα και Στάθη (vid)


Απασφάλισε ο Γιώργος Ταλαντσέβ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι – Οργή για Ασημίνα και Στάθη!

Τα βέλη του πέταξε ο Γιώργος Ταλάντσεβ προς τους παλιούς του συμπαίκτες στο Survivor μετά την αποχώρησή του.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποτελεί πλέον παρελθόν από το Survivor με την χτεσινή του αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε τηλεθεατές και παίκτες.




Το χτεσινό επεισόδιο προσέφερε δυνατές συγκινήσεις όπως μπορείτε να δείτε και στο Survivor Highlights με τα παιχνίδια στρατηγικής να παίρνουν φωτιά ανάμεσα στους παίκτες.

Ο «Τάλα» αποχώρησε λέγοντας κατά την έξοδό του ότι θέλει τη Μαίη να κερδίσει το παιχνίδι. Σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» όπου και συνομίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για τα όσα συνέβησαν.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσει ανέφερε αρχικά ότι τα συναισθήματά του είναι περίεργα ενώ είναι απογοητευμένος καθώς μπορούσε να προχωρήσει περισσότερο στο παιχνίδι.

Όπως δήλωσε μάλιστα από τον Άγιο Δομίνικο στον οποίο βρίσκεται ακόμη, το προηγούμενο βράδυ δε κοιμήθηκε και δεν έχει συνηθίσει τη ζωή εκτός.

Βέβαια την απογοήτευσή του σίγουρα μπορεί να «γλυκάνει» το ποσό το οποίο μάζεψε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι για τις 16 εβδομάδες παραμονής του.

Πέρα από αυτά όμως ο Γιώργος Ταλάντσεβ άφησε αιχμές για κάποιους συμπαίκτες του.



Survivor: Ασημίνα και Στάθης έχουν άτομα να τους υποστηρίζουν από έξω


Καταρχάς ο Τάλα μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ με την παραμονή του στο παιχνίδι λέγοντας πως αν και περίμενε να φύγει ο ίδιος πίστευε ότι σε περίπτωση που έμενε θα έφευγε ο Μαρτίκας.

Για τον Σπύρο είπε μάλιστα ότι είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας ο οποίος έχει «δώσει τρομερό ριάλιτι». Σκέφτεται τι θα πει στο συμβούλιο μέχρι και στον ύπνο του σύμφωνα με τον ίδιο και γουστάρει να παίζει αυτό το παιχνίδι.

Όσον αφορά για τους υπόλοιπους παίκτες πέταξε τα καρφιά του σε Ασημίνα και Στάθη λέγοντας ότι «Βγήκα στον τάκο με τρεις παίκτες που ήταν θεωρητικά πολύ δημοφιλείς. Η Ασημίνα έχει έναν Χρήστο Δάντη, ο Στάθης έχει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μπορεί να τον υποστηρίζει απ’ έξω. Ο κόσμος γουστάρει τον Σπύρο Μαρτίκα.».

Τέλος, ανέφερε ότι ο Άρης Σοϊλέδης ( ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στην Μαρία Αντωνά) έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο σε αντίθεση με τη Μαίη την οποία θέλει να κερδίσει καθώς παίρνει λιγότερα χρήματα.

Ακούστε τα λόγια του Ταλάντσεβ στα παρακάτω βίντεο:







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.