Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Ανατροπή! Το Twitter άλλαξε γνώμη και στηρίζει Σπύρο Μαρτίκα (pics)


Το Twitter στηρίζει τον Ελ Προφεσόρ του Survivor - Δείτε τα μηνύματα στήριξης μετά την θέληση του ίδιου να αποχωρήσει 
Ο Μαρτίκας δεν μπορεί να ακούει άλλο αυτά που έχουν να του προσάψουν οι άλλοι παίκτες και δε θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.




Ο Σπύρος σιγά-σιγά δεν μπορεί να τα βρει με τους περισσότερους και τώρα πλέον ζητάει ανοιχτά από το κοινό να φύγει από το παιχνίδι και να μείνουν η Στέλλα και η Μαίη που είναι υποψήφιες μαζί του.

Το κοινό σίγουρα εξέφρασε κάθε άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μαρτίκας ζητάει δημόσια από το κοινό να φύγει από το Survivor

«Εδώ δεν ήρθα για να σπιλώσω το όνομά μου και σαφώς και θα φύγω κύριος όπως μπήκα κύριος. Εννοείται ότι θα στηρίξω τα δύο κορίτσια. Πραγματικά θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Θέλω ο κόσμος να στηρίξει αυτά τα δύο κορίτσια. Με την παραμονή τους στο παιχνίδι -γιατί τους αξίζει να παραμείνουν στο παιχνίδι- και τα δύο αυτά αγόρια, η κόκκινη ομάδα θα γίνει αήττητη. Θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μας με ψηλά το κεφάλι. Δε θέλω να επιστρέψω ήρωας. Θέλω να επιστρέψω ως υποχρεωμένος απέναντι στον κόσμο που με στήριξε 8 φορές να ζήσω αυτήν την εμπειρία στο έπακρο πέρα από κάθε προσδοκία και να του το ανταποδώσω. Έχω σκεφτεί μία κίνηση που θα ανταποδώσει στην πόλη που αγαπάω αυτήν την αγάπη που μου δείξανε. Έχω πολλά να δώσω, έχω πολλά να μοιραστώ μέσα από αυτό το ταξίδι ζωής», είπε.



Οι περισσότεροι παίκτες του Survivor, ωστόσο, δε φάνηκαν να τον πιστεύουν και δήλωσαν πως κατά τη δική τους άποψη αυτό είναι μέρος στρατηγικής. Ακούστηκε μέχρι και το ότι λέει «θέλω να φύγω», γιατί αποτελεί αντίθετο μήνυμα για τους έξω και σημαίνει ότι θέλει να μείνει.

Η αντίδραση στο Twitter

Το κοινό σίγουρα εξέφρασε κάθε άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν εκείνοι που παραμένουν υποστηρικτές του Σπύρου μέχρι και σήμερα, κάποιοι που θέλουν πολύ να τον δουν να φύγει και άλλοι που δε θέλουν ούτε εκείνον ούτε και τον Άρη Σοϊλέδη στην αντίπερα «όχθη».










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.