Ads Top

Survivor Trailer 27/6: Πέφτουν οι μάσκες πριν το τέλος - «Διώχνεις όποιον δε θες να βρεις μπροστά σου!»


Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο - Ατάκες που θα...συζητηθούν!

Πολλά νεύρα στο Survivor, με τις μάσκες να πέφτουν για τα καλά όσο φτάνουμε προς το μεγάλο τελικό.

Η αγωνία στο… κόκκινο βρίσκεται και απόψε στο Survivor, με το δεύτερο αγώνα ασυλίας να είναι must win για όλους τους παίκτες.




Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και από το trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, που μας δίνει… τυράκι για το βράδυ.

Αρχικά βλέπουμε όλους τους παίκτες να μιλούν πλέον για στρατηγική, κάτι που αναφέρει και ο Άρης Σοϊλέδης, που τονίζει ότι στο σημείο που είναι οι δύο ομάδες που έχουν νοητά φτιαχτεί, είναι λογικό να σκέφτεται ο καθένας ποιον θέλει να κρατήσει.

Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Νίκος Γιάννης, που τονίζει ότι οι παίκτες πλέον ψηφίζουν αυτόν που θεωρούν ότι μπορεί να φύγει από το κοινό και δε θέλει να τον δει μπροστά του στη συνέχεια.

Survivor trailer 27/6: Ποιος παίρνει τη δεύτερη ατομική ασυλία;


Και απόψε λοιπόν, αναμένεται μία πολύ σκληρή μάχη προκειμένου να καταφέρουν οι παίκτες να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.



Ο στίβος μάχης είναι αρκετά ιδιαίτερος όπως φαίνεται και μπορεί να δυσκολέψει ακόμα και τους καλύτερους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που φέρνει και ανατροπές, όπως αναφέρει και ο Γιώργος Λιανός.

Ο Άρης κατάφερε χθες να πανηγυρίσει την πρώτη ατομική, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη μας εκτίμηση αυτό σήμερα θα αλλάξει.

Μάλιστα ήδη έχει σκάσει και η βόμβα για τους δύο από τους τέσσερις σεμιφιναλίστ. Αυτοί οι δύο βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά της Αθήνας.

Survivor trailer 27/6: Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο συμβούλιο!


Μετά το αγώνισμα όλα τα μάτια θα πέσουν όπως είναι λογικό πάνω στο συμβούλιο και στις επιλογές των παικτών.

Η Μαίη και ο Νίκος είναι ήδη στον τάκο και μένει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που θα τους ακολουθήσουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα έχουμε δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να βγει η τελική τετράδα.




  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.