Ads Top

Survivor Trailer 20/6: Έντονος καβγάς Σοϊλέδη-Μαρτίκα στο συμβούλιο - «Σπύρο μην πας να μου το παίξεις εμένα τρελίτσα!» (vid)


Όλα όσα θα γίνουν σήμερα - Ποιοι εμπλέκονται στον καβγά, ποιος φοβάται για το μέλλον του στο παιχνίδι

Το Survivor φτάνει προς το τέλος και τα πράγματα αλλάζουν για τα καλά, με τις μάσκες να πέφτουν!

Ένα επεισόδιο με πολλές κόντρες θα έχουμε και απόψε στο Survivor, όπου αρχίζουμε και βλέπουμε την τακτική στα καλύτερα της.




Συγκεκριμένα βλέπουμε την Μαίη να μιλάει με τον Άρη και να του τονίζει ότι το παιχνίδι αλλάζει και δύσκολα πλέον οι παίκτες θα ψηφίζουν αγωνιστικά στις ψηφοφορίες.

Μάλλον φαίνεται ότι και η ίδια φοβάται για την πορεία της στο παιχνίδι από δω και πέρα, αφού είναι κομμάτι της παρέας που δεν έχει την πλειοψηφία.

Από τη δική της πλευρά πάντως Σταυρούλα δικαιολογεί τα πράγματα τονίζοντας ότι δεν είναι θέμα στρατηγικής, ωστόσο κανείς δεν θέλει να βλέπει τους φίλους του να φεύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor trailer 20/6: Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία;




Η εβδομάδα φυσικά ξεκινάει δυναμικά με τους παίκτες να ρίχνονται στη μάχη προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη ατομική ασυλία.

Τα φαβορί σίγουρα είναι ξεκάθαρα πλέον, ωστόσο πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η πλειοψηφία, αφού όλοι μπορούν να ψηφίσουν τους πάντες.

Ο στίβος μάχης για ακόμη μία φορά είναι πολύ απαιτητικός, αφού όσο ο καιρός περνάει η παραγωγή αποφασίζει να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας.

Αν φυσικά δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι το βράδυ εμείς σας έχουμε την πρώτη εκτίμηση μας για το μεγάλο νικητή, αφού ποτέ δε σας έχουμε αφήσει έτσι.

Survivor trailer 20/6: Έντονος καβγάς με Άρη και Σπύρο!


Τα αίματα… ανάβουν στο συμβούλιο του νησιού, εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας έρχονται σε κόντρα και μάλιστα αρκετά έντονη.

Σε αυτή δεν έχει πρόβλημα να μπει και η Σταυρούλα η οποία τη λέει στον γνωστό ποδοσφαιριστή και ο ίδιος άμεσα της απαντάει.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.