Ads Top

Survivor Spoiler 6/6: Άγριος καβγάς Σταυρούλας-Ασημίνας για Δάντη - «Πρέπει να προσέχεις...»


Στα χέρια Ασημίνα και Σταυρούλα για τον Χρήστο Δάντη - Όλα όσα έγιναν, η ατάκα που άναψε την φωτιά
Οι κόντρες στο Survivor 5 τελειωμό δεν έχουν σε καμία περίπτωση και, μάλιστα, όσο ο καιρός περνά τόσο αυτές πληθύνονται, φτάνοντας σε σημείο η παραγωγή να μην έχει τη δυνατότητα να τις ελέγξει, αφήνοντας τους παίκτες απλά να κάνουν ριάλιτι, έστω και χωρίς όρια.




Οι... προσωπικές βεντέτες μπορεί να προκύψουν με την παραμικρή αφορμή, όμως σίγουρα θα βρίσκουν αίτια σε κάτι πιο μεγάλο. Αυτό μπορεί να αφορά ακόμη και την αγωνιστική απόδοση των παικτών και τον ανταγωνισμό, που έχουν στα αγωνίσματα, ειδικά όταν αυτοί βρίσκονται σχετικά κοντά σε δυναμικότητα.

Δύο τέτοιες παίκτριες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την ποδοσφαιρίστρια και την πρωταθλήτρια του στίβου να είναι δύο εξαιρετικές αθλήτριες και να το αποδεικνύουν στο στίβο μάχης, αν και η πρώτη διάλεξε, τελικά, να ρίξει... κι άλλο λάδι στην φωτιά της μεταξύ τους διαμάχης.

Survivor spoiler: Η Ασημίνα την τσίγκλησε, η Σταυρούλα... ξέφυγε





Η Ασημίνα, άλλωστε, χαρακτήρισε ως υπερεκτιμημένη παίκτρια τη Σταυρούλα, η οποία με τη σειρά της απάντησε και στο νέο επεισόδιο (6/6) θα τις δούμε να τσακώνονται έντονα στην παραλία, προσπαθώντας έστω... κάνοντας ριάλιτι να δείξουν το ποια είναι καλύτερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όμως, ο καβγάς αυτός μόνο τυχαίος δεν ήταν. Η Ασημίνα και η Σταυρούλα... ανέβασαν το θερμόμετρο της έντασης, ειδικά όταν η κουβέντα πήγε με κάποιο τρόπο στον Χρήστο Δάντη, αφού η Σταυρούλα είπε μια ατάκα, που έκανε πυρ και μανία τη συμπαίκτριά της.



Η Ασημίνα ξεκίνησε υποτιμώντας τη Σταυρούλα, αλλά κι εκείνη απάντησε. «Εσύ λες ότι δεν είμαι τόσο καλή και θα φύγω. Με τον γκόμενο που έχεις, δε μου κάνει εντύπωση που έρχεσαι εδώ να μας το παίξεις κάποια, αλλά πρέπει να προσέχεις», της είπε, με τα δύο κορίτσια να έρχονται σχεδόν στα χέρια, προτού οι πιο ψύχραιμοι τις σταματήσουν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.