Ads Top

Survivor Spoiler 28/6: Το πρόβλημα υγείας των γυναικών στο παιχνίδι - «Το μεγαλύτερο θέμα είναι...»


Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες - Αποκάλυψη από την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor.




Survivor. Το δυσκολότερο παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο, το οποίο πολύ συχνά αφήνει ορισμένα προβλήματα και μετά το τέλος του. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και πλέον… τρελαίνει από κοντά τον ανδρικό πληθυσμό, με την ίδια να βρίσκεται καλεσμένη στο πλατό του Happy Day.

Αφού αρχικά είχε προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις για τη Βρισηίδα, αυτή τη φορά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνου κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.



Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα» είπε, τονίζοντας ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.