Ads Top

Survivor All Star Spoiler 1/6: Έκλεισε! Ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε ο Ατζούν


Ο Ατζούν μίλησε - Η συμφωνία έχει «κλείσει» για αυτόν τον παίκτη - Έτοιμος να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης είναι ο Τούρκος παραγωγός του Survivor




Δεν έχει μείνει πολύ ακόμα για την ολοκλήρωση του πέμπτου κύκλου του Survivor, καθώς την Πέμπτη 2/6 άλλος ένας παίκτης θα αποχωρήσει (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός) και το παιχνίδι πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να γίνει ατομικό. Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει ήδη.

Οι συζητήσεις του Ατζούν για το Survivor All Star και τα πρώτα ονόματα



Όπως φαίνεται, η συμφωνία για την υλοποίηση του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης έχει "κλείσει" και ήδη ακούνται κάποια από τα ονόματα που θα συμμετέχουν. 

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 4 και ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς και ικανούς παίκτες.




Η παραγωγή έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί του και του ζητά να απέχει από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι, καθώς τον θέλουν στον νέο κύκλο και εάν ο ίδιος έχει υπογράψει ώστε να βρίσκεται σε κάποια άλλη εκπομπή, αυτό δεν θα είναι εφικτό. 

Μάλιστα, επειδή πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή φαίνεται πως θα προβάλλεται καθημερινά, για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τηλεθέαση και ανταπόκριση από το κοινό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.