Ads Top

Survivor Αποχώρηση 28/6: Ποιος παίκτης είναι φαβορί για να αποχωρήσει;


Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
- Σταυρούλα, Μαίη, Σοϊλέδης και Νίκος Γιάννης - Υπάρχει μεγάλο φαβορί για αποχώρηση

Το Survivor έχε την τελευταία ανατροπή του αυτή την εβδομάδα. Ανατροπή ως προς τον τρόπο αποχώρησης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αρχικά να αναφέρουμε πως οι υποψήφιοι είναι τέσσερις. Δύο ψηφοφορίες θα έχει το κοινό, δύο αποχωρήσεις και πλέον όλα είναι σε μια λεπτή γραμμή.




Τα ονόματα των υποψηφίων προέκυψαν από δύο συμβούλια που έγιναν ήταν τέσσερις. Οι δύο παρέες της παραλίας έδωσαν από τρεις ψήφους κάθε ημέρα σε ένα συγκεκριμένο άτομο κι έτσι τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα. Νίκος Γιάννης Μαίη, Άρης Σοϊλέδης και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι τέσσερις παίκτες που θα βρεθούν στον τάκο. Ποιος θα αποχωρήσει το βράδυ της Τρίτης;

Όλοι οι παίκτες έχουν τεθεί ξανά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Πλέον δεν υπάρχει άλλωστε κάποιος που να μην έχει περάσει αυτή τη διαδικασία. Με άλλα λόγια, όλοι τους έχουν δώσει ένα στίγμα σε όλους εμάς που κρίνουμε το ποιος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης. Βέβαια, υπάρχει και η σιγουριά παραμονής για κάποιον.

Ξανά, σε μία ακόμα εβδομάδα, όλα τα Survivor spoiler ανέβηκαν έγκαιρα στο Sportime. Σε όλα τα ζητήματα. Με άλλα λόγια, όσα έπρεπε να ξέρετε ήταν άμεσα στο πιάτο μας. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα δούμε ξανά κάποια έκπληξη στην αποχώρηση. Διότι, έκπληξη ήταν όσα έγιναν τις δύο περασμένες εβδομάδες. Η αποχώρηση του Τάλα και αυτή του Σπύρου Μαρτίκα.

Μιας και το ανέφερα, ας το πω άλλη μία φορά. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Δεν είναι spoiler η συγκεκριμένη ανάρτηση. Είναι καθαρά αίσθηση και τι καταλαβαίνουμε από όσα διαβάζουμε στα groups των φίλων του Survivor. Οι πληροφορίες που έχουμε έχουν να κάνουν με τις προηγούμενες ψηφοφορίες. Τα δεδομένα μαζεύουμε και με βάση αυτά κάνουμε την πρόβλεψή μας. Την αποχώρηση θα την ακούσουμε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Οι υποψήφιοι και η δυναμική τους




Μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι θα πράξει ο κόσμος; Σε καμία περίπτωση. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν. Διότι, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι. Άλλωστε, το χρονικό περιθώριο για την απόφαση του κοινού είναι μικρό. Επίσης. Πρώτη φορά θα έχουμε ψηφοφορία ημέρα Δευτέρα. Ίσως να παίξει ρόλο αυτό.

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι το απόλυτο φαβορί για να είναι νικητής στο Survivor. Ο άλλοτε παίκτης των ΑΕΚ και Ολυμπιακού έχει αυτή τη στιγμή ρέντα και τον κόσμο με το μέρος του. Θα μιλάμε για τεράστια έκπληξη αν δεν είναι σε μία από τις δύο καρέκλες του τελικού.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έχει βγει πολλές φορές στον τάκο. Η αθλήτρια του στίβου επιβίωσε δύο φορές σε δύσκολες καταστάσεις. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Έχει ρεύμα, έχει μια κάποια προετοιμασία μιας και μπήκε στην πορεία και αυτό σημαίνει πως είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Η Μαίη με τη στάση της έχει κερδίσει κοινό. Έχει κερδίσει υγιές κοινό και αυτό πάντα είναι θετικό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι πολύ συμπαθής και φυσικά πρέπει να υπολογίσουμε και το γεγονός πως είναι στο παρεάκι του Άρη Σοϊλέδη. Δεν αποκλείεται να τη στηρίξουν. Αν δεν ήταν ο Σοϊλέδης υποψήφιος θα είχε ακόμα περισσότερες πιθανότητες.

Τέλος, ο Νίκος Γιάννης. Από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι. Καλός αγωνιστικά ο τραπεζικός υπάλληλος, έχει παραμείνει μία φορά όταν όμως ήταν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Εκεί, όλοι οι παίκτες κερδίζουν συμπάθεια.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/6: Ποιος θα αποχωρήσει;




Ας κάνουμε μια σούμα όσων είπαμε. Ο Άρης Σοϊλέδης θα παραμείνει στο παιχνίδι. Πάει και τελείωσε. Μην το ψάχνουμε. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι σαν να είναι τρεις. Από εκεί και κάτω όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Με άλλα λόγια, δεν θα μας σοκάρει αν φύγει κάποιο από τα κορίτσια, ή ο Νικογιάννης.

Για όσα αναφέραμε παραπάνω βέβαια, η Μαίη μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα παραμονής. Μικρό, αλλά υπαρκτό. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει haters, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Ο Νίκος Γιάννης μοιάζει στη θεωρία ο πιο αδύναμος κρίκος. Για να δούμε…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.