Ads Top

MasterChef Τελικός 15/6: Το Twitter εντόπισε αλλαγή στη βαθμολογία - «Ήταν ένα διορθωμένο 8»


Σάλος στο Twitter με τη βαθμολογία - Δείτε τι εντόπισαν, ποιο 7 έγινε 8 και οδήγησε στον τελικό νικητή

Οι δύο επίδοξοι σεφ βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε γνωστό εστιατόριο, όπου έπρεπε να αντιγράψουν τα τρία πιάτα που πρότειναν οι σεφ του Delta, Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, και μύριζαν... Ελλάδα!




Στο αποψινό επεισόδιο, λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή, με ένα κομμάτι της βαθμολογίας των δύο φιναλίστ να έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε στην Καλλιόπη και τον Παναγιώτη τους βαθμούς που πήραν από την πρώτη δοκιμασία.

«Έτοιμοι;» ρώτησε τους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την Καλλίοπη που δεν αισθανόταν έτοιμη να παίρνει από τους δύο σεφ 7/10. Κατά έναν πόντο μεγαλύτερη ήταν η βαθμολογία του Παναγιώτη, αφού πήρε 8/10.



Έτσι ο Παναγιώτης έχει συνολικά 29 βαθμούς και η Καλλιόπη 27. Ωστόσο τίποτα δεν ήταν οριστικό, αφού ακολουθούν τρεις ακόμα σφραγισμένοι φάκελοι και η τελική μαγειρική δοκιμασία.

Όταν οι τηλεθεατές είδαν τη βαθμολογία του Παναγιώτη, στο Twitter έγινε χαμός!
Οι τουιτεράδες παρατήρησαν πως το 8 του Παναγιώτη από τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Παπαζαχαρία ήταν λίγο πειραγμένο και έμοιαζε με 7… που έγινε 8.



Διαβάστε τα σχόλια:






Να θυμίσουμε πως 24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό «μαραθώνιο» του MasterChef 2022 αλλά η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε κάθε απίθανα απαιτητική μαγειρική δοκιμασία, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και απόψε διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.