Ads Top

«Σύννεφα» στη πώληση ΑΕΛ από Κούγια!


Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια και μάλλον...ναυάγιο στην πώληση της ΑΕΛ - Τι έχει συμβεί, τι τον εξόργισε

Ένα video που έπαιξε στο κανάλι του επίδοξου αγοραστή της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, και οι εγγυήσεις που δεν έχει λάβει ακόμα ο Αλέξης Κούγιας χαλάνε την μεταβίβαση των μετοχών.




Το επίμαχο video με τα αρνιά για την «πώληση» των μετοχών, σε συνδυασμό με την μη καταβολή οικονομικών εγγυήσεων οδηγούν σε... ναυάγιο την πώληση των μετοχών.

Αποσπάσματα από την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Έμαθα ότι σε κάποιο κανάλι προβλήθηκε ένα video με έναν «στημένο» τύπο που έψηνε ένα αρνί με την λεζάντα ότι στη Λάρισα γιορτάζουν ψήνοντας αρνιά, την αποχώρηση μου από την ΑΕΛ.



Σε αυτούς που στο κανάλι τους το έκαναν και το προέβαλαν, θέλω να τους προτρέψω να μελετήσουν την επαγγελματική μου, την ποδοσφαιρική μου, αλλά και την κοινωνική μου παρουσία επί 50 και πλέον χρόνια και να τους υπενθυμίσω ότι η ΑΕΛ ανήκει σε εμένα, ο οποίος την χρηματοδοτεί και την συντηρεί 7 χρόνια, εκ των οποίων τα 5 στην Super League 1 και τα 2 ως πρωταθλήτρια και πρωταγωνίστρια στην Super League 2, είναι μια οργανωμένη στο έπακρο ΠΑΕ με προπονητικά κέντρα, με πούλμαν, με ραδιοφωνικό σταθμό και 35 Έλληνες παικταράδες, με φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και δεν έχω ακόμη υπογράψει για την μεταβίβαση ούτε ενός περιουσιακού στοιχείου που μου ανήκει.



Ας δούνε τις φορολογικές μου δηλώσεις και το τι έχω πληρώσει στην εφορία για τα εισοδήματα μου και για την λειτουργία της ΑΕΛ και θα καταλάβουν τι μεγάλο σφάλμα έκαναν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.