Ads Top

«Βόμβα» Μιλιβόγεβιτς πυροδοτεί ο Ολυμπιακός!


Έτοιμοι για...γάμο είναι Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακός - Όλα τα δεδομένα για την μεγάλη επιστροφή

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στο Show Must Go On ότι ο Ολυμπιακός και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ πιθανό να σμίξουν ξανά.




Η επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο μεγάλο λιμάνι, μόνο απίθανη δεν μπορεί να φαντάζει. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στο Show Must Go On ότι έχει υπάρξει ουσιαστική επαφή των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται όλα να πάνε καλά και ο κόσμος του Ολυμπιακού να δει ξανά στα ερυθρόλευκα τον αρχηγό της Κρίσταλ Πάλας.

Ο 31χρονος κεντρικός χαφ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Από την άλλη, οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχυθούν όσο γίνεται καλύτερα, να δυναμώσουν και η περίπτωση Μιλιβόγεβιτς είναι η ιδανική. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ξεκαθάρισε ότι αυτές οι μεταγραφές δεν είναι εύκολες, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι και πρωτόγνωρες.



Ο Σέρβος δεν είναι ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα τα βρει με τους Άγγλους και μετά είναι απλά θέμα να ξανασμίξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας με έναν ποδοσφαιριστή κλάσης που θα τους δώσει πολλά στην μεσαία γραμμή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές...



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.