Ads Top

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ταγιέρες


Για ακόμη μια ημέρα το Betarades.gr είναι εδώ, έχοντας ξεχωρίσει πρόταση με αξία από το Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Ταγιέρες - Κολόν Σάντα Φε. Το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα Τετάρτη σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα αλλά και στο MLS, τη στιγμή που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν φιλικά τεστ κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Γκόου Αχέντ Ιγκλς αντίστοιχα. Καθημερινά στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές των ομάδων της Super League και για
Άρης Μεταγραφές. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση. 


Την Κολόν υποδέχεται η Ταγιέρες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Σεντράλ Κόρδομπα από την οποία γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 2-0 στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Η Ταγιέρες συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται σε “κακό φεγγάρι” και αναζητά σήμερα τη νίκη ψυχολογίας αλλά και το αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Σε κακή κατάσταση βρίσκεται και η Κολόν Σάντα Φε, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ουρακάν εντός έδρας στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και συμπλήρωσε τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις της, έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα επτά τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Απογοητευτική η εικόνα της και εκτός έδρας, αγνοεί τη νίκη στις 11 τελευταίες εξόδους της. Έρχεται με “τσαλακωμένη” ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι, τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες και αποχωρήσεις παικτών. Περιμένουμε ότι η Ταγιέρες θα εκμεταλλευτεί τα προβλήματα της αντιπάλου της και θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη. 


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!
  

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.