Ads Top

Λουτσέσκου: «Ο Μπότο ξέρει τι θέλω - Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις!»


Στην πολιτική που έχει ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ρασβάν Λουτσέσκου σε Μέσο της πατρίδας του!

Τις μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει να σχεδιάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τις προσθήκες των Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες, ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να κλείσει και την υπόθεση του 22χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Κοτάρσκι.




Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσο της Ρουμανίας για την πολιτική που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι και τόνισε πως όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από συζήτησεις του ίδιου με τον Ζοσέ Μπότο, καθώς διέψευσε και τα σενάρια που θέλουν τους «ασπρόμαυρους» κοντά στον Ολίμπιου Μορουτσάν της Γαλατασαράι.



«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για τον Μορουτσάν. Είχα μια συνάντηση με όλο το διοικητικό συμβούλιο και με τον ιδιοκτήτη, σκιαγραφήθηκε μια στρατηγική. Ήταν κάποιοι παλιοί παίκτες στο τέλος του συμβολαίου τους και συζητήσαμε για όλα τα θέματα της ομάδας.



Μαζί κάναμε τη στρατηγική, πρέπει να γίνουν σεβαστά τα όσα θέλει να κάνει ο σύλλογος. Ο αθλητικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, ξέρει τι θέλω, ποιες είναι οι ανάγκες μου, τη φιλοσοφία μας και μου προτείνει παίκτες. Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις, αλλά είναι το πρώτο βιολί στις μεταγραφές».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.