Ads Top

Ανατροπή με Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό!


Τι αναφέρει η νεότερη ενημέρωση - Θα έχουμε συμφωνία;

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στον Χουάνκαρ, ο Ισπανός μπακ έριξε τις απαιτήσεις του και οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμφωνία για νέο συμβόλαιο!




Παρά την αρχική διαφορά στο οικονομικό τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Χουάνκαρ ήθελαν να συνεχίσουν μαζί πολύ και αυτό πάντα παίζει τον ρόλο του σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το «τριφύλλι» ανέβασε την προσφορά του προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Ισπανός μπακ έριξε τις απαιτήσεις του και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. 

Πλέον η απόσταση που τους χωρίζει είναι πολύ μικρή και οι πιθανότητες για υπογραφή νέου συμβολαίου είναι ιδιαίτερα αυξημένες.



Οι «πράσινοι», λοιπόν, είναι πολύ κοντά στο να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν από τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε και έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Ελλάδα και στους «πράσινους».

Πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει προκύψει οριστικό και αμετάκλητο deal με τον 32χρονο άσο να λέει το «ναι» στα χρήματα που αξίωνε από τα μέσα Φεβρουαρίου. 



Με ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.