Ads Top

Βγάζει «υγεία» η Δανία


Δύσκολα θα μπορούσε να «σπάσει» το σερί από τις επιτυχημένες μας προβλέψεις η Ελλάδα, η οποία αυτή τη στιγμή δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της τα τελευταία χρόνια. Έτσι, θα ψάξουμε να συνεχίσουμε και εμείς το δικό μας σερί, ψάχνοντας και πάλι τη σωστή επιλογή από το σημερινό πρόγραμμα του Nations League.

Δυο από τις χώρες-ομάδες που έχουν αποκτήσει αρκετούς φίλους τα τελευταία 10 χρόνια είναι η Δανία και η Κροατία. Οι δυο τους κοντράρονται στη Κοπεγχάγη με στόχο να βελτιώσουν τη θέση τους, σε έναν όμιλο που συμμετέχει και η Γαλλία.

ΔΑΝΙΑ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η Δανία εδώ και αρκετούς μήνες και μετά την επιστροφή του Έρικσεν στο ρόστερ, δείχνει πανέτοιμη για μια μεγάλη διάκριση όχι μόνο στο Nations League, αλλά και στο ερχόμενο Μουντιάλ. Ο προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ έχει δηλώσει πολλές φορές πως νιώθει περήφανος για αυτό που δείχνουν οι παίκτες του στο γήπεδο και με νίκη επί της Κροατίας, θα κάνει το 3/3 σε έναν όμιλο-φωτιά. Ενόψει του δυνατού ματς με τη Κροατία, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντόλμπεργκ, Νόργκαρντ, Λίντσρεμ, Γιόργκενσεν και ο αρχηγός Κιάερ.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Δοκιμές, αλλαγές και μέτρημα δυνάμεων είναι τα παιχνίδια του Nations League για τον Ζλάτκο Ντάλιτς και την Εθνική Κροατίας. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε αυτή τη σειρά των αγώνων έχει χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Φυσικά, όλοι στην ομάδα θέλουν να αποφύγουν τη τελευταία θέση και το ματς στη Κοπεγχάγη είναι κομβικό. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν, όμως δύσκολα θα παίξουν από την αρχή οι «στυλοβάτες» Μόντριτς, Κόβατσιτς και Μπρόζοβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι μιλάμε για ένα ντέρμπι μεταξύ σχετικά ισάξιων ομάδων, δε γίνεται να παραβλέψουμε τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Δανία. Οι Κροάτες θα παίξουν με αλλαγές και η έδρα θα παίξει το ρόλο της, για τον άσο στο 1.97 του Stoiximan.


Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & casino προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.