Ads Top

Μια ανάσα από Ράφαελ Καμάτσο ο Άρης!


Κοντά σε μια προσθήκη εξαιρετικών προδιαγραφών είναι ο Άρης - Οι «κίτρινοι» έχουν φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για δανεισμό του Ράφαελ Καμάτσο

Τον εκλεκτό για το δεξί άκρο της επίθεσης βρήκε ο Άρης! Το τελευταίο διάστημα οι «κίτρινοι» βρίσκονταν σε επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ράφαελ Καμάτσο.




Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε καταρχήν συμφωνία για τον δανεισμό του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει προσπάθεια να τελειώσει άμεσα το θέμα της απόκτησής του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Καμάτσο (που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει και στον άξονα) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, ενώ έχει κάνει και μια συμμετοχή μαζί τους στην Premier League.



Ανήκει στη Σπόρτινγκ από το 2019, όταν αποκτήθηκε έναντι 5 εκατ. ευρώ, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές με τη φανέλα της.

Τις δυο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε επίσης ως δανεικός σε Ρίο Άβε και Μπελενένσες, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.