Ads Top

Αυτό το φορ θέλει ο Γιοβάνοβιτς!


Έχει κατασταλάξει ο Σέρβος κόουτς!

Η αντίστροφη έναρξη για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, σε Κορωπί, Πήλιο και Αυστρία έχει αρχίσει!

Οι “πράσινοι” φόρτωσαν ήδη στο ρόστερ τους Λοντίγκιν, Γκάνεα… Και κράτησαν Χουνκάρ. Παλεύουν τον Γκατσίνοβιτς. 




Έχουν στο μυαλό την επέκταση με Αϊτορ, Βέλεθ. Διατηρούν μάλλον Σάντσες. Ψάχνουν αριστεροπόδαρο χαφ. Βλέπουν αριστερό εξτρέμ με τα δύο πόδια. Παίζουν τακτικά για Μπλάνκο, είναι όμως δύσκολο. Και σκανάρουν προτάσεις για φορ. Όπως το όνομα του Σλιμανί!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι βοηθοί του, έχουν οριστικοποιήσει υπόψήφιους στόχους. Πολλές προτάσεις, αρκετές εξ αυτών απορρίπτονται. Βέβαια μην ξεχνάμε πως υπάρχει Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος. Με συμβόλαια, ανήκουν στον Παναθηναϊκό. Ας μην ξεχνάμε ό,τι ο Καρλίτος σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ισπανίας, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του. Ωστόσο ο “πράσινος” σχεδιασμός προχωράει.



Τι φορ λοιπόν, επακριβώς ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς; Με μια φράση, ένα ελαφρύ φορ.Να παίζει σε 4 θέσεις μπροστά. Αναλυτικότερα, Έχει ζητήσει ένα 9 που μπορεί να παίξει και ως…ψευτοεννιάρι. Δηλαδή στους δύο στραικέρ, να μπορεί να σταθεί και από πίσω από τον παίκτη κορυφής. Βασικό χαρακτηριστικό βέβαια όλων είναι η έφεση στο σκοράρισμα. Αυτό κοιτάει (μαζί με το οικονομικό και τον χαρακτήρα, την εμπειρία) ο Γιοβάνοβιτς. Και είπαμε όχι πιο “βαρύ σκαρί” τύπου φορ περιοχής αλά Ιωαννίδη. Αλλά έναν πιο ευέλικτο παίκτη.



Δεν μένουν όμως εκεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν ως αλατοπίπερο, μερικά ακόμη σημαντικά στοιχεία. Ψάχνουν για γρήγορο επιθετικό. Αυτό ζητάνε σε κάθε υποψήφιο φάκελο. Για να ανεβάσει ταχύτητα η ομάδα. Και για να χτυπήσει στο επιθετικό τρανζίσιον, ποντάροντας στην κόντρα! Και τόνισαν προς πάσα κατεύθυνση,πως θέλουν επιθετικό που μπορεί να παίξει εκτός μποξ και να σταθεί στα άκρα. Να εναλλάσεται στον άξονα με τους πλάγιους, δίνονατς πάμπολες λύσεις στο κόουτς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.