Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη Μαρίας Αντωνά για τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών - «Από τη στιγμή που...»


Μετά την απόφαση της παραγωγής να αποβάλλει τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι - Δείτε τι έχουν υπογράψει οι παίκτες!
Από το Survivor 5 αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, με αφορμή τον άγριο καυγά μεταξύ εκείνου και του Τάκη Καραγκούνια. 




«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια…

Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Λιανού.



Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών στο Survivor 5

Η Μαρία Αντωνά το πρωί της Δευτέρας 9/5 αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής, Ποιος είναι Πρωινιάτικα τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών.

«Από τη στιγμή που έγινε η πράξη και καταγράφηκε, ό,τι και να έλεγε μετά… Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους πως οτιδήποτε απειλήσει την σωματική ακεραιότητα του διπλανού σου, λεκτικά ή με χειρονομία, έφυγες», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη.




Για ποτό Μαρία Αντωνά και Σοφιάννα Αβραμάκη - Οι συζητήσεις για τον Άρη Σοϊλέδη

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο, η Σοφιάννα Αβραμάκη συναντήθηκε με την Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους είχαν πολλά να πουν καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετοί αυτοί που σχολίασαν στo Survivor 5 πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Σοφιάννα και Άρη Σοϊλέδη, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι δύο κυρίες απάντησαν σε όλες αυτές τις φήμες με έναν πολύ απλό τρόπο. Πόζαραν μαζί στο Instagram και έδειξαν πως στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα περίεργο και πως οι δυο τους έχουν μια χαρά σχέσεις.

«Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σοφιάννα, πετώντας ξεκάθαρα σπόντα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος έλεγε «φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα» και αναφερόταν στον Άρη Σοϊλέδη και εκείνη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.