Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Η παραγωγή έπιασε και άλλους με κινητό - Μόνο Σοϊλέδης-Ταλάντσεφ τιμωρήθηκαν


Νέο σκάνδαλο στο Survivor - Πρώην παίκτης αποκάλυψε τα πάντα
Άλλη μία βόμβα έσκασε στον Άγιο Δομίνικο, όπου είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι παίκτες έχουν άμεση και συχνά επικοινωνία τόσο με τους ντόπιους όσο και με την Ελλάδα...




Τους βασικούς κανόνες του Survivor μάθαμε ότι παραβίασαν δύο παίκτες της μπλε ομάδας πριν από λίγες ημέρες. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ συνάντησαν κάποιον ντόπιο και -με άγνωστο  αντάλλαγμα- όπως είπε ο Γιώργος Λιανός μίλησαν από το κινητό του με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

Έτσι, όπως είπε ο παρουσιαστής, θα πρέπει να τιμωρηθούν και η ποινή τους είναι ότι στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο τους δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.



Ωστόσο, όπως επιβεβαιώνεται πλέον από πρώην παίκτες του ριάλιτι, δεν ήταν οι μοναδικοί που παραβίασαν τον συγκεκριμένο κανόνα. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, με μήνυμά του στο Instagram κατέκρινε τους δύο παίκτες για την πράξη τους, όμως έριξε… βόμβα, λέγοντας πως δεν ήταν οι μοναδικοί που βρήκαν κινητό τηλέφωνο!

Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί και πως αυτοί «εντοπίστηκαν»  από την παραγωγή, αλλά δεν τιμωρήθηκαν, εξέλιξη που προφανώς… δικαιώνει τον Άρη Σοϊλέδη και εξηγεί για την στάση του τις τελευταίες ημέρες. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μόνο τυχαία δεν επιμένει σε όλες του τις τοποθετήσεις On camera πως δεν πρέπει να τον αποβάλουν και ότι έχει τιμωρηθεί επαρκώς, αλλά και ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, καθώς όλοι το ίδιο θα έκαναν στη θέση του!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.