Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ο Εμμανουήλ ρίχνει νέα «βόμβα» για Σοϊλέδη– Αβραμάκη - «Ό,τι λέω υφίσταται»



Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "έδωσε στεγνά" Σοίλέδη - Αβραμάκη, δείτε πως αντέδρασε η Ιωάννα Μαλέσκου - Πώς τον είχε απειλήσει ο Άρης Σοϊλέδης




Ο make up artist αναφέρθηκε στην εκπομπή, Love it για όσα είπε για την Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ χαρακτήρισε ψεύτικη τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτη στο survivor!

Συγκεκριμένα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις…



Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα.

Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.