Ads Top

Με γεμάτες τσέπες έφυγε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor: Τα χρήματα που πήρε (vid)


Μπορούσε και καλύτερα αλλά δεν το λες και ευκαταφρόνητο ποσό αυτό που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από οκτώ εβδομάδες στο Survivor.
Γεμάτο εντάσεις αλλά και συγκινήσεις ήταν το νέο επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (25/05) στον ΣΚΑΙ.




Στο τέλος του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 5.

Ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της αποχώρησής του, ενώ δήλωσε πως θέλει το Survivor φέτος να είναι γυναικεία υπόθεση και να το κερδίσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ




Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ "εισέβαλε" στο Survivor στις 27 Μαρτίου. Η εκκεντρική προσωπικότητά του συγκέντρωσε τα σχόλια των χρηστών των Social Media από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Αμέτρητοι οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, τα τραγούδια, οι χοροί και τα δράματα, μέχρι την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που έφερε χαμόγελα στην ομάδα του.

Έχοντας παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.