Ads Top

Survivor – Γιωρίκας Πηλίδης: «Δεν θεωρώ καν άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ» (vid)


Δεν...μάσησε τα λόγια του ο Γιωρίκας Πιλίδης για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.
Γιωρίκας Πηλίδης: Αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπητούς, αλλά και πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor, ωστόσο ένα πρόβλημα στο στομάχι τον έθεσε νοκ-άουτ.




Αυτή τη φορά, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» μιλώντας μεταξύ άλλων για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας, λέγοντας πως δέχεται πόλεμο.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor.

Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα», είπε αρχικά.



Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Ο γνωστός make up artist είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα του παιχνιδιού, με τον πρωταθλητή πάλης να αναφέρει:

«Δεν θέλω, κόψτε την ερώτηση. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα μέσα με αυτό τον άνθρωπο. Αυτό το πράγμα που κάνει εναντίον του Άρη, εύχομαι να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Ξέρω ότι η παραγωγή δεν θα το πει ποτέ γιατί έτσι είναι οι κανόνες. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα ειδύλλιο. Εκεί μέσα δεν σκέφτεσαι ποια να γουστάρεις. Σ’ ενδιαφέρει μόνο η επιβιώσή σου. Δεν τον θεωρώ καν άνθρωπο, αυτό που κάνει είναι άνανδρο…».

Για τον Ατζούν

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ατζούν Ιλιτζαλί.  «Τα έχω πάρει τα χρήματα μετά την αποχώρησή μου. Ο κύριος Ατζούν είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι ομοσπονδία», είπε επίσης μεταξύ άλλων.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.