Ads Top

Survivor Trailer 16/5: Ανατροπή από Ατζούν! Αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας και τεράστιο έπαθλο!


Ένα διαφορετικό επεισόδιο απόψε στο Survivor - Ανατροπή από Ατζούν στο πρόγραμμα, όλα όσα θα δούμε σήμερα
Κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί θα έχει το… μενού απόψε στο Survivor, με το trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα να μας δίνει μία «γεύση».




Συγκεκριμένα, από την αρχή του trailer αποκαλύπτεται ότι οι ελληνικές ομάδες θα ενωθούν με τις τουρκικές, οι οποίες μάλιστα είναι και all-star.

Δηλαδή μιλάμε για τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το ριάλιτι επιβίωσης και έχουν κάνει τη διαφορά και γνωρίζουν το παιχνίδι πάρα πολύ καλά. Έτσι, οι νέοι Μπλε και Κόκκινοι, θα γίνουν ένα με τις αντίστοιχες ομάδες των Τούρκων, με ένα τεράστιο έπαθλο να είναι πάνω στο… τραπέζι.


Survivor trailer 16/5: Ποια ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο;


Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα δώσει κανονικά το παρών, με τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει στους παίκτες ποιο θα είναι αυτό το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί σε μία βίλα, όπου θα απολαύσουν ένα θεματικό πάρτι με πολύ φαγητό και ευκαιρία για ξεκούραση.

Εκεί θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους Τούρκους παίκτες και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους.

Για να τα καταφέρουν φυσικά οι ομάδες θα πρέπει να κοντραριστούν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, που θα θέλει ταχύτητα, δύναμη και πολύ καλό στόχο στο τέλος.



Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα, που από την αρχή του Survivor δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο.

Αυτό μας βγάζει από την κανονική ροή σίγουρα, ωστόσο έρχονται και ασυλίες σιγά-σιγά με τις νέες ομάδες να πρέπει να αποδείξουν πράγματα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.