Ads Top

Survivor Spoiler 31/5: Ποιοι είναι οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιοι βγαίνουν μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα στον...τάκο; Οι πρώτες πληροφορίες για τους επόμενους υποψήφιους..
Όλοι οι παίκτες βλέπουν τον ήλιο και θέλουν μία θέση σε αυτόν. Μια θέση, δηλαδή, στον ήλιο του μεγάλου επάθλου του Survivor 5, το οποίο δεν αφορά μονάχα τα 100.000 ευρώ, αλλά και μια δημοσιότητα, που ορισμένοι ίσως να μην περίμεναν ποτέ να έχουν στη ζωή τους, προτού ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.




Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, μας απασχολούν έντονα τους τελευταίους έξι μήνες, μπαίνοντας στο παιχνίδι από την πρώτη του κιόλας μέρα και αντέχοντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ξεκινώντας το Δεκέμβριο και φτάνοντας μέχρι τον Ιούνιο, ελπίζοντας πως το τηλεοπτικό κοινό θα αναγνωρίσει τον κόπο, που έχουν κάνει μέχρι και σήμερα.

Ο «πόλεμος» μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, πάντως, καλά κρατεί, ειδικά ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη με τον Σπύρο Μαρτίκα, που δε σταματούν να ρίχνουν τα «πυρά» τους ο ένας στον άλλο. Και θα γίνει ακόμη πιο έντονη η διαμάχη για όλους τους υπόλοιπους, ειδικά μετά την τελευταία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, που κατάργησε τον κανόνα των δύο παικτών, όπερ σημαίνει πως και οι γυναίκες μπορούν να ψηφιστούν, άρα με λίγα λόγια άπαντες.



Survivor spoiler: Ποιος θα μπει στη «μάχη» με τον Μαρτίκα;

Το σημαντικό, προς το παρόν, είναι το ποιοι θα ψηφιστούν αυτή την εβδομάδα, ώστε να τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να μείνουν έστω μια εβδομάδα ακόμη στο νησί, συνεχίζοντας να ζουν τη μεγάλη αυτή εμπειρία.



Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ήδη υποψήφιος, αλλά ποιος θα τον ακολουθήσει; Οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για νίκη της μπλε ομάδας ξανά, οπότε ο Στάθης Σχίζας και η Στέλλα Ανδρεάδου, πρέπει να νιώθουν κίνδυνο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.