Ads Top

Survivor Spoiler 26/5: Ποια ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα Ελλάδα – Τουρκία;


Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Δέιτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή.. 
Με τους Μπλε να έχουν πάρει παραμάζωμα τα τελευταία έπαθλα, το Survivor συνεχίζεται με τη μάχη Ελλάδας – Τουρκίας.




Μία ασυλία, έπαθλο φαγητού, έπαθλο επικοινωνίας και μόλις μια… στρατηγική ήττα είχε αυτή την εβδομάδα το παρεάκι των Μαχητών.

Ο Άρης, η Σταυρούλα, αλλά ακόμα κι ο ουραγός των στατιστικών Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έφεραν απανωτές νίκες. Φυσικά εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κατάσταση στους Κόκκινους που θυμίζουν νοσοκομειακή πτέρυγα και βάρεσαν στο ψαχνό.

Επομένως, η εβδομάδα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα τελειώσει με έναν διασκεδαστικό τρόπο και ένα μεγάλο έπαθλο σε αγώνισμα Ελλάδας – Τουρκίας.



Survivor spoiler 26/5: Μπλε Έλληνες – Τούρκοι ή Κόκκινοι Έλληνες – Τούρκοι;

Φυσικά, λόγω της κατάστασης των Κόκκινων, δεν θα ήταν δυνατό να υπάρξει αγώνισμα των δύο ελληνικών ομάδων με τις δύο τουρκικές.

Επίσης, ακόμα και απαρτία να υπήρχε, οι Τούρκοι είναι σε τρομερή καλή κατάσταση. Διότι, πρόκειται για All-Star. Αυτό σημαίνει πως έχουν παίκτες που δεν θα άφηναν τους δικούς μας να πάρουν ανάσα.



Άρα, η συνταγή είναι μια και δοκιμασμένη. Η ελληνική μπλε πλευρά θα έχει συμπαίκτες εκείνους από την ομόχρωμη τουρκική και αντίστοιχα οι Κόκκινοι. Αναφορικά με το ποιος από τους δύο θα πανηγυρίσει την επαθλάρα του Ατζούν, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε μια ισχυρή εκτίμηση, η οποία δύσκολα θα χαλάσει.

Οι Μπλε των Ελλήνων και των Τούρκων θα επικρατήσουν των δύο Κόκκινων ομάδων.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.