Ads Top

Survivor Spoiler 23/5: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση
Το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/5) είχε αγώνα ασυλίας αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση που δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.




Οι κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν τον αγώνα ασυλίας και έτσι ήρθε η στιγμή της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα έβγαζαν στον… τάκο! Δύσκολη η επιλογή εφόσον έχουν μείνει πλέον λίγοι στην ομάδα. Επιπλέον, οι Κόκκινοι έχουν να διαχειριστούν και την αποχή της Μαίης από την ομάδα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Τις τελευταίες μέρες η Μαίη έχει πυρετό, στομαχικές διαταραχές και νιώθει πολύ αδύναμη. Έτσι, αναγκαστικά απείχε από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία.

Όμως, επέστρεψε στο Συμβούλιο για να ψηφίσει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ξαναφύγει αφού συνεχίζει να μη νιώθει καλά. Έτσι, μετά από την ψηφοφορία, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, κάτι που στενοχώρησε ιδιαίτερα τη Βρισηίδα η οποία δεν θέλει να τίθεται σε κίνδυνο ο αγαπημένος και η παραμονή του στο παιχνίδι.

Στο αποψινό όμως επεισόδιο βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να «θάβει» τον Μαρτίκα για ακόμα μία φορά!



«Ο Σπύρος έχει μία εμμονή να θέλει να μείνει στο παιχνίδι» λέει ο 37χρονος make up artist. Από την άλλη υπάρχει η ερωτευμένη Βρησηίδα που δηλώνει ευθαρσώς ότι αξίζει στον αγαπημένο της να φτάσει πιο μακριά στο παιχνίδι.

«Δεν θέλω με τίποτα να φύγει. Μου δίνει δύναμη και είναι ο Σπύρος μου»  θα πει η γλυκούλα!

Οι συμπαίκτες της όμως και ειδικά ο Εμμανουήλ και ο Άρης δεν έχουν την ίδια άποψη μαζί της. «Η Βρησηίδα έχει μία αίσθηση σαν να θέλει να χάσουμε διότι θέλει να προστατέψει το Σπύρο Μαρτίκα», λέει ο make up artist ενώ ο Σοϊλέδης είναι έτοιμος για καυγά!



Ποιος όμως θα βρεθεί στην ίδια πλευρά με τον ερωτευμένο φαρμακοποιό; Κάποιος γνώριμος που φαίνεται να τα καταφέρνει μία χαρά μήπως;

Ναι παιδιά! Καλά το καταλάβατε! Ο αγαπητός σε όλους, ο make up artist της καρδιάς μας και μόλις 37 ετών, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ο δεύτερος υποψήφιος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Survivor: Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.