Ads Top

Survivor Spoiler 22/5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο το κλίμα φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενο! Ο Τάκης ο Καραγκούνιας, ο επονομαζόμενος και μισθοφόρος, αποχώρησε και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης νιώθουν πολύ χαρούμενοι.




Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι παίκτες νιώθουν τρομερή ικανοποίηση μετά από αυτή την εξέλιξη!

Πρώτος και πολύ χαρούμενος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ο Σπύρος ο Μαρτίκας, ο οποίος πετάει από τη χαρά του μετά την αποχώρηση του μισθοφόρου και δεν φοβάται να το δείξει και να το παραδεχτεί. «Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα που έπρεπε να ανακοινωθεί για μένα, είχα τόση χαρά», σχολιάζει ο παίκτης. «Είναι μία στιγμή που ίσως να μην ξεχάσω».



Μαρτίκας και Καραγκούνιας δεν ήταν αυτό που λέμε «φίλοι καρδιακοί». Αντιθέτως! Τους έπιανε η καρδιά τους όταν αντίκριζε ο ένας τον άλλον! 

Μάλιστα, δε δίστασαν λίγο πριν φύγει ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor, να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια με τον Σπύρο Μαρτίκα! Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι τα δύο αγόρια βρισκόταν και στην ίδια ομάδα. 

Βέβαια αυτό δεν είχε να λέει κάτι γιατί είναι γνωστό ότι ο μισθοφόρος ήταν ένας δύσκολος και δύστροπος χαρακτήρας που πέρασε από το Survivor, αφού είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του.

Όπως ο Σπύρος, έτσι και το κορίτσι του, η Βρισηίδα νιώθει το ίδιο χαρούμενη. «Έφυγε ο Τάκης και επιτέλους είμαι τόσο ανακουφισμένη», εξομολογείται.

Ωστόσο μένει να δούμε πόσο θα διαρκέσει η χαρά έτερων παικτών!



Με δεδομένο ότι τα κορίτσια δεν γίνεται να ψηφιστούν λόγω αριθμητικής υπεροχής, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο γνωστός άγνωστος Σπύρος Μαρτίκας!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.