Ads Top

Survivor Spoiler 20/5: Ο Τάκης Καραγκούνιας επιτέθηκε στην παραγωγή μετά την αποχώρηση - «Με διώξατε, θα τα πω όλα...»


Επιτέθηκε στην παραγωγή ο Τάκης μετά την αποχώρηση, χάνει τα λεφτά; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα
Μέρα ανακούφισης ήταν η χθεσινή (19/5) στο Survivor 5, αφού ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης, με το κοινό να ικανοποιεί επιτέλους την επιθυμία, που είχαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα οι συμπαίκτες του σε μπλε και κόκκινη ομάδα.




Η συμπεριφορά του μισθοφόρου μόνο... κοινωνικά αποδεκτή και καταπραϋντική ως προς τις εντάσεις δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, με τον ίδιο να προκαλεί αρκετές φορές ίντριγκες και κόντρες, οι οποίες τελικά του κόστισαν ένα «βήμα», πριν μπούμε στην τελική δεκάδα των παικτών του φετινού κύκλου.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, ανέφερε πως όλη αυτή του η συμπεριφορά ήταν απλώς αληθινή, χωρίς... φιοριτούρες και άλλα περιττά. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος δεν είναι πια παίκτης του ριάλιτι και θα γυρίσει στην Ελλάδα και την κορούλα του, τη Ραφαηλία, έχοντας καταφέρει να γίνει μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες όλων των κύκλων του Survivor.



Survivor spoiler: Η έντονη αντίδραση του Τάκη και η απειλή της παραγωγής

Ο Τάκης, πάντως, μόνο με καλό μάτι δεν πήρε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο, θεωρώντας πως πλήρωσε το γεγονός, ότι έχει πει αλήθειες, όπως για τους παίκτες που χρησιμοποιούν κινητό στην καλύβα με την ανοχή της παραγωγής. Το γεγονός αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνσή του, με τον πρώην παίκτη της κόκκινης ομάδας να μην τη θεωρεί τυχαία ακριβώς για αυτό το λόγο.



Κάπως έτσι, μετά το συμβούλιο απευθύνθηκε σε πρόσωπα της παραγωγής, λέγοντας πως «ξεφτλισμένοι με διώξατε και αφήσατε όλες τις κλίκες μέσα να χαρούν. Θα τα πω όλα για όσα έχουν κάνει, δε θα το αφήσω έτσι». Στην παραγωγή η αλήθεια είναι, ότι... δεν ίδρωσαν, απειλώντας τον πως η δημοσιοποίηση πολλών λεπτομερειών για όσα έχουν γίνει μπορεί να επιφέρει και κάποια ποινή, ακόμη και στα χρήματα που έχει πάρει. Το περιστατικό τελείωσε, εκεί, μετά την αναφορά αυτή της παραγωγής, αλλά κανείς δε γνωρίζει, αν ο απρόβλεπτος Τάκης θελήσει να το πάει... μέχρι τέλους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.