Ads Top

Survivor Spoiler 1/5: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Τέλος οι βόλτες στο Μαϊάμι, το πάρκο με τις μαϊμούδες και... άλλα χαριτωμένα. Το Survivor 5 είναι ξανά hardcore και είναι έτοιμο να μας προσφέρει ένα σκληρό ριάλιτι για άλλους δύο μήνες ακόμη, ευρισκόμενο στην τελική ευθεία για τον τελικό του Γαλατσίου, όπου θα κριθεί ο νικητής για τα 100.000 ευρώ.




Οι ομάδες, μετά τα μεγάλα έπαθλα του Ατζούν, επιστρέφουν... στην κανονικότητά τους, αν και φυσικά στο μέλλον αυτά όχι μόνο δε θα λείψουν, αλλά θα γίνουν και μεγαλύτερα. Σε πρώτο πλάνο, όμως, θα βρεθεί εκ νέου η επιβίωση των παικτών και όχι η διασκέδασή τους, διεκδικώντας κάθε φορά και ακόμη μια εβδομάδα παρουσίας στον Άγιο Δομίνικο.

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, θα χρειαστεί ξανά να τονίσουμε πως ένας παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο... όλων στην παραλία. Και όχι, δεν είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αλλά το alter ego του στην ίντριγκα, ο Τάκης Καραγκούνιας, έστω κι αν ο δεύτερος το κάνει με διαφορετικό τρόπο, παρακαλώντας τους συμπαίκτες του να μην τον ψηφίσουν.



Ο μισθοφόρος φαίνεται να έχει κάνει πολύ δύσκολη τη συμβίωση στην παραλία, ειδικά μετά το πάρτι της ένωσης, κι έχει ξεκινήσει ξανά τις επιθέσεις, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο κλοιός γύρω του σφίγγει ασφυκτικά και είναι πολύ πιθανό να είναι η ώρα του να αποχωρήσει.

Survivor spoiler: Θα είναι τελικά υποψήφιος ο Τάκης;

Αυτό είναι κάτι, όμως, που θα κρίνει και η απόδοση των ομάδων στο αγώνισμα ασυλίας. Αμφότερες οι πλευρές θα παλέψουν, ώστε να φανεί το ποιος θα χρειαστεί να πάει στην κάλπη μετά από δύο εβδομάδες και ποιος θα παραμείνει ήσυχος στη δική του πλευρά της κοινής, πια, παραλίας.



Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας, πάντως, η κόκκινη ομάδα παίρνει την νίκη, άρα οι «καμπάνες» χτυπούν για την πρώτη υποψηφιότητα στον Τάκη Καραγκούνια. Οριστική πληροφόρηση δεν έχουμε, βέβαια, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να νικήσει και η μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα η κόκκινη να χρειαστεί να διαλέξει σε μια δύσκολη ψηφοφορία, με την κλίκα που υπάρχει να δείχνει, ότι μάλλον κινδυνεύει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, παρότι είναι ισχυρή αγωνιστικά, εκτός κι αν πάθουν... κρίση ουδετερότητας οι υπόλοιποι και βγάλουν κάποιον αδύναμο, όπως η Ναυσικά ή ο Απόστολος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.