Ads Top

Survivor Spoiler 14/5: Ανατροπή! Η αλήθεια για την αποχώρηση Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το παιχνίδι


Ανατροπή «βόμβα» - Τι ισχύει τελικά με την αποχώρηση της Ναυσικάς, γιατί δεν μεταδόθηκε στο χθεσινό επεισόδιο
Το Survivor δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, ότι είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών. Τα πάντα μπορεί να συμβούν και το διαπιστώνουμε κάθε εβδομάδα, καθώς συμβαίνουν πράγματα, που κανείς δεν περιμένει με βάση τα εκάστοτε δεδομένα, που υπάρχουν.




Η νέα μεγάλη ανατροπή ήρθε χθες (11/5) στο τελευταίο έως τώρα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον Απόστολο Ρουβά, μια από τις πιο συμπαθητικές προσωπικότητες που πέρασαν από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να γυρίζει σύντομα στην Ελλάδα, έχοντας πρώτα δείξει πως... αν το λέει η ψυχούλα σου, η ηλικία δεν παίζει ρόλο.

Ο γνωστός σεφ, λοιπόν, επιστρέφει στην χώρα μας γεμάτος εμπειρίες και σπουδαίες παραστάσεις μιας ζωής, που θα έχει να διηγείται στον Σάκη και σε όλη του την οικογένεια. Ενδεχομένως να έπεσε με τη σειρά του... θύμα των τακτικών του Άρη Σοϊλέδη, που τον είχε ως έναν από τους βασικούς του συμμάχους, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως επρόκειτο για μια αξιοπρεπή περίπτωση παίκτη, κάτι που φάνηκε και στο χειροκρότημα από άπαντες στο συμβούλιο, όταν πήρε τη δάδα και αποχώρησε.



Survivor spoiler: Τι ισχύει τελικά με την αποχώρηση της Ναυσικάς;

Ένα πράγμα, όμως, δεν είχαμε χθες το βράδυ και η αλήθεια είναι, ότι το αναμέναμε. Αυτό ήταν, φυσικά, το διαφαινόμενο τέλος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το ριάλιτι, με την ίδια να έχει ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, αν και μάλλον διαφορετικοί είναι οι λόγοι, που θέλει να φύγει.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής της, τελικά, όχι απλά δεν έγινε, αλλά η Ναυσικά είπε στο συμβούλιο πως αν νιώθει καλά ο Απόστολος με την αποχώρησή του, πριν εκείνη γίνει γνωστή από τον Γιώργο Λιανό, τότε θα είναι κι εκείνη καλά. Νωρίτερα, ωστόσο, είχε πει πως της περνούν πράγματα από το μυαλό, νιώθοντας ακόμη ενοχλήσεις.



Θα έχουμε, λοιπόν, ανατροπή με την αποχώρησή της; Τι θα ισχύσει τελικά; Το πιο πιθανό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παραγωγή να αποφάσισε απλά να μην ανακοινωθεί την Τετάρτη η αποχώρηση, ώστε να μην αναγκαστεί να αναιρέσει την αποχώρηση του Ρουβά, άρα και την τηλεοπτική ψηφοφορία, όπου ο κόσμος πλήρωσε με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά του.

Επομένως, η αποχώρηση της Ναυσικάς θα γίνει κανονικά, αλλά λογικά θα ανακοινωθεί την Κυριακή (15/5), ώστε να γίνει και η αλλαγή των ομάδων, που έχει προγραμματιστεί, μιας και η κόκκινη ομάδα θα αποδεκατιστεί, φτάνοντας μόλις τους τέσσερις παίκτες μετά και το τέλος του μοντέλου από το Survivor. Δεν ήθελαν, απλώς, δύο αποχωρήσεις σε ένα επεισόδιο, ώστε να μη διαταραχθεί η ροή του παιχνιδιού ξανά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.