Ads Top

Survivor Spoiler 14/5: Αυτός είναι ο λόγος που δεν προβληθεί Survivor σήμερα


Δεν θα προβληθεί σήμερα από τον ΣΚΑΪ - Τι θα προβάλλει το κανάλι και ποιος ο λόγος που δεν θα μεταδοθεί; 

Ο τελικός της Eurovision 2022 έρχεται και φέρνει αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών, τα οποία δε θέλουν και δεν υπάρχει και λόγος να βρεθούν απέναντι στον μουσικό διαγωνισμό της χρονιάς. Ανάμεσα τους και ο ΣΚΑΪ, ο οποίος αποφάσισε να μην δείξει Survivor σήμερα 14/5 αλλά να προβάλει ταινία!




Το Survivor είναι αναμφισβήτητα το πιο δυνατό πρόγραμμα του σταθμού και σε καμία περίπτωση δε θέλει να το θέσει “σε κίνδυνο”. Το ίδιο έκανε και με το Masked Singer, που αποφάσισε να μην το προβάλλει την περασμένη Πέμπτη, απέναντι από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί, λοιπόν, και με το Survivor, αφού αυτή τη φορά θα έχει πολύ δυνατότερο ανταγωνισμό με τον τελικό της Eurovision. Έτσι, σήμερα Σάββατο 14/5 στη θέση του Survivor θα προβληθούν δύο ξένες ταινίες στον ΣΚΑΪ.

Στις 21:00 θα προβληθεί η «Ολέθρια Σύγκρουση» και στις 23:20 θα παίξει η ταινία «Τζακ Ράιαν: Πρώτη Αποστολή».



Το Survivor θα επιστρέψει την Κυριακή 15 Μαΐου με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο, αφού όλα αλλάζουν ξανά και η τράπουλα ανακατεύεται με τους παίκτες να μένουν άφωνοι. Ο Γιώργος Λιανός κάνει την ανακοίνωσή του και οι παίκτες δε θα κρύψουν τη θλίψη τους.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.