Ads Top

Survivor Spoiler 14/5: O Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ο επόμενος που αποχωρεί από το παιχνίδι;


Μήπως ο «Τάλα» είναι ο επόμενος; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα.. 
Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι ραγδαίες, καθώς βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να καλούνται πια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες του καθένας να κόψει πρώτος το «νήμα».




Άπαντες δίνουν μεγάλη «μάχη», ώστε να πετύχουν σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι πιο... ιντριγκαδόρικο από ποτέ, με τη συμβολή πρωτίστως του Άρη Σοϊλέδη, γύρω από τον οποίο ουσιαστικά γυρίζουν τα πάντα στο Survivor. Ο ίδιος έχει φροντίσει να δημιουργήσει τις συμμαχίες του, χωρίς να διστάσει όποτε χρειάζεται να... πετάξει τους παίκτες σαν την τρίχα από το ζυμάρι.

Ένας προς ένας, άλλωστε, όσοι βρίσκονται στην κλίκα του, αποχωρούν από το ριάλιτι, καθώς δε γίνεται διαφορετικά. Η «διπλή» αποχώρηση Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και Απόστολου Ρουβά μπορεί να αποτέλεσε για τον ίδιο ένα «πλήγμα», αλλά σε κάθε περίπτωση τον βοηθά να κάνει το... ξεκαθάρισμα μέχρι το τέλος.



Το θέμα είναι, πια, το ποιος είναι ο επόμενος στη λίστα του. Όχι μόνο από τους «εχθρούς», όπως ο Τάκης και η Ασημίνα, αλλά και από τους «φίλους» του, οι οποίοι μπορεί να κινδυνεύουν άμεσα με το τέλος τους από το ριάλιτι προς τέρψιν του.

Survivor spoiler: Μήπως ο «Τάλα» είναι ο επόμενος;

Ο επόμενος που ενδέχεται να... πληρώσει τη συμμαχία τους, είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο «Τάλα» βρίσκεται σε δυσμένεια, καθώς είναι ένας ισχυρός αγωνιστικά παίκτης, που μπορεί στο τέλος να αποτελούσε πρόβλημα για τον Σοϊλέδη, με αποτέλεσμα ενδεχομένως να χρειάζεται να φύγει.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στοχοποιήθηκε για τα τηλεφωνήματα στην Ελλάδα, με πολλές φωνές να λένε πως άδικα ενεπλάκη το όνομά του, αφού τις κλήσεις έκανε ο Σοϊλέδης, αλλά τιμωρήθηκε για τα προσχήματα. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον... τα ψωμιά του δεν είναι και πολλά.



Δε θα έπρεπε να σας κάνει εντύπωση, δηλαδή, αν το επόμενο χρονικό διάστημα δούμε τον «Τάλα» να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, ειδικά μετά την αλλαγή των ομάδων, που τον διώχνει από την προστασία του Άρη και τον φέρνει στα «δόντια» των Τάκη και Μαρτίκα. Μένει να φανεί, αν όντως όλα έγιναν προς αυτό το σκοπό, με την παραγωγή να ελπίζει πως δε θα είναι τόσο δημοφιλής, όταν έρθει η ώρα να ψηφίσει το κοινό, ή αν πρόκειται για απλή σύμπτωση, με τον «Τάλα» να συνεχίσει κανονικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.