Ads Top

Survivor Spoiler 13/5: Βόμβα! Η αλήθεια για την αποβολή Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι


Όλη η αλήθεια - Τι πραγματικά συνέβη, ποιος αποφάσισε για την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη, τι δεν έδειξε ποτέ ο ΣΚΑΪ
Μια εβδομάδα εκτός Survivor μετράει ο Γιώργος Κατσαούνης και το παρασκήνιο από την αποχώρησή του δεν έχει κοπάσει!




Τι συνέβη πραγματικά με τον αγρότη μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! Η αλήθεια είναι πως πριν από το σκηνικό που είδαμε με τον Τάκη Καραγκουνία, ο Γιώργος Κατσαούνης είχε τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Μισθοφόρο, όμως το περιστατικό αυτό δεν το είδαμε ποτέ στις κάμερες! Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να παραπονεθεί στην παραγωγή, η οποία και του έκλεισε την... πόρτα, τονίζοντας πως δεν δέχεται υποδείξεις για τον ποιον θα κρατήσει και τον ποιον θα διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δύο μέρες μετά όμως ο Γιώργος Κατσαούνης πλησίασε άτομα της παραγωγής και τους εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Οι λόγοι όπως είπε ήταν προσωπικοί και δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Ο Γιώργος Κατσαούνης εν ολίγης θα αποχωρούσε και χωρίς το σκηνικό με τον Τάκη Καραγκούνια, απλά θα αποχωρούσε από μόνος του. Το είχε πάρει απόφαση.



Ωστόσο επειδή είχε άχτι τον Μισθοφόρο αποφάσισε να κάνει κάτι που το ήθελε καιρό και να φύγει με... ντόρο από το Survivor. Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως μόλις ο Ατζούν πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε να φύγει ήταν από τις λίγες φορές που δεν στάθηκε εμπόδιο. Βλέπετε είχε περιθώρια για απώλειες. Όμως εν συνεχεία ο τσακωμός του Κατσαούνη με τον Καραγκούνια του έκατσε "κουτί" ώστε να δείξει και την αυστηρότητά το. Ο Ατζούν αποδέχτηκε την πρόκληση να μην φύγει ο παίκτης οικειοθελώς και χαλάσει την εικόνα του ριάλιτι, ο Κατσαούνης γλίτωσε το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει βάση ρήτρας συμβολαίου σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης και έτσι έμειναν όλοι ικανοποιημένοι.



Γι' αυτό και ο Γιώργος Κατσαούνης μόλις έφτασε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει καμία κακία στην παραγωγή και πως πολύ σωστά αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.