Ads Top

Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: Η πρώτη ανάρτηση Κατσαούνη μετά την αποβολή από το παιχνίδι (pic)


Απαντάει για πρώτη φορά για την κλωτσιά - Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης
Ο Γιώργος Κατσαούνης απαντάει για την κλωτσιά στον Τάκη Καραγκούνια που τον έθεσε εκτός Survivor.




Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Σαν βόμβα έπεσε στο Survivor, η απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά τον άγριο καυγά του με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Γιώργος Κατσαούνης κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του αντιπάλου παίκτη και τον χτύπησε με μια κλωτσιά γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους παίκτες αλλά και την παραγωγή του παιχνιδιού,

Έτσι, οι άνθρωποι του Survivor αποφάσισαν με βάση τους κανόνες που επικρατούν στο παιχνίδι να διώξουν τον Τσακατσούκα κάτι που ανακοίνωσε επίσημα στις δύο ομάδες, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη είναι ξεκάθαρο πως στο Survivor επικρατεί πλέον ένα χάος, με τους παίκτες να βρίσκονται στα όρια τους και η αποχώρηση του Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα θα οδηγήσει σε ανατροπές.



Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Η πρώτη απάντηση μετά την αποχώρηση


Ο Γιώργος Κατσαούνης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, όμως έχει προλάβει ήδη να δώσει το στίγμα του μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Μέσα από εκεί λοιπόν έδωσε και μια πρώτη απάντηση για την κλωτσιά στον Τάκη Καραγκούνια ενώ έστειλε ένα μήνυμα σε όλους όσους τον στήριξαν για την παραμονή του στο παιχνίδι το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης στην ανάρτηση του έγραψε: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ».



Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης έδειξε ανεπηρέαστος από την άσχημη εξέλιξη που πήρε η εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνοντας όπως χαρακτηριστικά είπε το μεγάλο του έπαθλο, που δεν είναι άλλο από την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε την ανάρτηση του Τσακατσούκα:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.