Ads Top

Survivor - Kώστας Πηλαδάκης: Η πρώτη αντίδραση Πηλαδάκη για Ναυσικά και Σοϊλέδη


Αποκάλυψη στον ΣΚΑΪ - Τι ειπώθηκε για τον Κώστα Πηλαδάκη, πώς αντιδράει σε όσα ακούγονται
Οι δύο παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο και αρκετοί συμπαίκτες τους, τους έχουν παρεξηγήσει και κάποιοι εξ αυτών τους έχουν κατηγορήσει και On camera, ακόμα και όταν βρισκόταν στο παιχνίδι η Σοφιάννα!




Το φετινό Survivor έχει εξελιχθεί σε... σκληρό ριάλιτι, καθώς τους τελευταίους μήνες η προσοχή όλων δεν είναι στραμμένη στα αγωνίσματα, αλλά στους μεγάλους καυγάδες, τις φωνές και τις φήμες για… έρωτες.

Η τελευταία κατηγορία μάλιστα έχει φουντώσει μετά την άφιξη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος on camera έλεγε συνεχώς ότι κάτι «τρέχει» ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ μετά την αποχώρηση της τελευταίας άρχισε αντίστοιχα σενάρια για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.



Χωρίς προφανώς να συμβαίνει το παραμικρό και μοναδικό κίνητρο να… προκαλέσει αντιδράσεις και να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο, ο Εμμανουήλ προσπάθησε να φέρει σε δύσκολη θέση δύο συμπαίκτες του, αλλά και τους συντρόφους τους που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Η Μαρία Αντωνά πολλές φορές έχει κληθεί να απαντήσει για το θέμα, κυρίως όσο ήταν παρούσα στο νησί και η Σοφιάννα, ενώ μέσα από την εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ μάθαμε και την αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη. 



Το γνωστό μοντέλο και φίλη της Ναυσικάς, Βίκυ Μανώλη, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο παιχνίδι και αφού ξεκαθάρισε πως όλα αυτά βρίσκονται στη «φαντασία» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, μετέφερε ότι ο Πηλαδάκης ξέρει ποια είναι η Ναυσικά, καταλαβαίνει για ποιο λόγο λέγονται όλα αυτά και σημείωσε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα!



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.