Ads Top

Survivor Στατιστικά 7/5: Η Σοφιάννα έφυγε με 193 αγώνες - Τι θέση είναι


Η Σοφιάνα έφυγε με το κεφάλι ψηλά - Δείτε πόσες νίκες έφερε για την ομάδα της, σε ποια θέση βρίσκεται στην συνολική κατάταξη

Η Σοφιάνα αποχώρησε από το Survivor, αλλά άφησε το στίγμα της στα στατιστικά του παιχνιδιού.

Η παίκτρια των Μπλε ήταν η αποχώρηση Νο16 στο φετινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η παρουσία της γέννησε ίντριγκες και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν αδιάφορη ως χαρακτήρας.




Το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Άρη Σοϊλέδη εξάλλου, έχει δημιουργήσει στη Σοφιάνα την ανάγκη να μιλήσει με τη Μαρία Αντωνά.

Το τι θα πούν μεταξύ τους, είναι δική τους υπόθεση βέβαια.

Στους στίβους μάχης, πριν την αλλαγή στις ομάδες, ήταν από τις καλύτερες παίκτριες στο σόου. Ωστόσο, το τελευταίο δίμηνο, η Σοφιάνα έχασε τη φόρμα της.

Κάτι που την οδήγησε τελικώς και στον τάκο, με τη Στέλλα να πατάει πάνω στο φάουλ των hermanos και να κάνει μια λανθασμένη για την ομάδα της επιλογή.

H αποχώρησή της θα διαμορφώσει εκ νέου νέες ισορροπίες, καθώς η τράπουλα στο εσωτερικό των Μαχητών θα ξαναμοιραστεί.

Σε κάθε περίπτωση, σε αγωνιστικό επίπεδο, η Σοφιάνα έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Διότι με βάση τα τελευταία στατιστικά, η 26χρονη έκλεισε την παρουσία της στην δεκάδα.



Πάνω και από Ναυσικά, αλλά και Βρισηίδα, η οποία έχει σημειώσει κάθετη πτώση στους στίβους μάχης.

Παράλληλα, με το 46% ξεπερνάει Ρουβά, Κατσαούνη, Μαρτίκα και Εμμανουήλ. Για τον τελευταίο δεν είναι και… κατόρθωμα. Όμως, σίγουρα, ακόμα και στη χειρότερή της αγωνιστική κατάσταση, η Σοφιάνα ήταν αξιοπρεπέστατη.

Παρόλα αυτά, πλήρωσε τις επιλογές της στο παιχνίδι με βάση τη συμβίωση.

Ένα στιγμιότυπο δε, το οποίο θα μείνει, είναι η ερμηνεία της στο πάρτι της Ένωσης, όπου τραγούδησε και χόρεψε α λα Φουρέιρα.




Survivor διαρροή spoiler Στατιστικά 7/5: Ο Πίνακας των στατιστικών

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.