Ads Top

Survivor Αποχώρηση 11/5: Έκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο


Οριστικό και επιβεβαιωμένο - Δεν αποχωρεί αυτός που όλοι περίμεναν.. Δείτε ποιον επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να αποχωρήσει..
Αυτή η αποχώρηση από το Survivor είναι μία ακόμα που αλλιώς την περιμέναμε. Υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί και ένα αουτσάιντερ σημαντικό επίσης. Τελικά το φαβορί αποδεικνύεται εφτάψυχο από πολλές απόψεις.




Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι το παιχνίδι που βλέπουμε ανατροπές. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση. Το λέμε κάθε φορά είναι η αλήθεια. Αυτή τη φορά όμως η ανατροπή δεν θα ήταν εύκολη. Η παραγωγή έδωσε χρόνο μιάμισης ώρας. Με άλλα λόγια, ο κόσμος, οι fans και οι haters είχαν καιρό να κρατήσουν μέσα αυτόν που ήθελαν. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η μπλε ομάδα έβγαλε στον τάκο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που ήταν και το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει. Για διάφορους λόγους ο 37χρονος make up artist ήταν ο παίκτης που περιμέναμε να μην γλιτώσει από την κρίση του τηλεοπτικού κοινού.



Ασημίνα Χατζηανδρέου, Απόστολος Ρουβάς και Άρης Σοϊλέδης ήταν οι έτεροι τρεις παίκτες που βγήκαν στον τάκο. Ο κάθε ένας από αυτούς ξεχωριστά έχει το κοινό του και τη δυναμική του. Γι’ αυτό και η πρόβλεψή μας ήταν πως θα αποχωρήσει.

Survivor spoiler αποχώρηση 11/5: Ποιος κουνάει μαντήλι;

Εσείς δεν ξεχνάτε τίποτε. Θυμάστε σε μια μάχη ανάμεσα σε Απόστολο Ρουβά και Μυριέλλα Κουρεντή τι έγινε. Ένας κακός χαμός. Τα αποτελέσματα ήταν οριακά. Εκείνη η ψηφοφορία ήταν οδηγός στο σήμερα τελικά.



Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο παίκτης που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ο chef και αδερφός του Σάκη δεν μπόρεσε να πείσει τον κόσμο και να προσπεράσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Περιμέναμε πως η 3η θα είναι και η φαρμακερή για τον Εμμανουήλ, αλλά δεν…



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.