Ads Top

MasterChef Spoiler 20/5: Έκπληξη! Αυτός αποχωρεί λίγο πριν τον τελικό


Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το MasterChef λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!
Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στη συνέχεια του MasterChef, με τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star να μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό.




Η τελική εξάδα είναι γεγονός όμως σύντομα οι παίκτες θα μειωθούν κι άλλο με φόντο τον τελικό νικητή. Ήδη η εβδομάδα που τρέχει έχει φέρει νέα δεδομένα.

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία είναι συναρπαστική και δεν θυμίζει σε τίποτα όλες τις προηγούμενες καθώς πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, με την δεύτερη να παίζεται σήμερα.




MasterChef 20/5 spoiler: Αυτός είναι η επόμενη αποχώρηση!

Αντίθετα όμως για τους ηττημένους θα υπάρχουν διαφορετικά συναισθήματα καθώς ένας παίκτης τους αναμένεται να βρεθεί εκτός συνέχειας του διαγωνισμού.

Σίγουρα, στη φάση που βρίσκεται το παιχνίδι είναι όλοι νικητές και ορισμένοι ίσως να μην πίστευαν πως θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι εδώ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Χριστόφορος, με τον Θεσσαλονικιό παίκτη να επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ευκαιρία που του δόθηκε.

Κατάφερε αρκετές φορές να ανεβαίνει ψηλά, να κατακτήσει τεστ δημιουργικότητας αλλά και να γίνει αρχηγός της μπλε ομάδας, οδηγώντας την στην επιστροφή τις νίκες.



Το μαγειρικό ταξίδι όμως για τον Χριστόφορο φαίνεται πως θα τελειώσει εδώ καθώς θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό του Star.

Η έκτη θέση θα είναι αυτή που έμελλε να μην του επιτρέψει να την ξεπεράσει, με τον Νικήτα, τον Γιάννο, τον Πάνο, την Ελπίδα και την Καλλιόπη να αποτελούν τους κορυφαίους πέντε του φετινού διαγωνισμού.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο διαγωνισμός παίρνει μια άγρια ομορφιά, με τους επιτελείς του καναλιού να ευελπιστούν πως θα υπάρξει ανατροπή στην τηλεθέαση!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.