Ads Top

MasterChef Διαρροή 25/5: «Κλείδωσε» το ζευγάρι του τελικού - Ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο


«Διέρρευσαν» τα πάντα - Δείτε ποιοι είναι οι δύο παίκτες που προκρίνονται στον μεγάλο τελικό
MasterChef spoiler: Το βλέμμα στον μεγάλο τελικό έχουν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία.




Η τελευταία αποχώρηση του Γιάννου έπεσε σαν βόμβα στο παιχνίδι αν αναλογιστεί κανείς πως ο γεννημένος στο Βέλγιο παίκτης του MasterChef θεωρήθηκε από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί.

Η νίκη του στο Silver Award αλλά και το γεγονός πως διατηρούσε μια σταθερά ανοδική πορεία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι, του έδωσαν αυτό τον τίτλο που όμως διαψεύστηκε.

Το MasterChef έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς ακόμη και ένας ερασιτέχνης μπορεί να προχωρήσει μέσα στον διαγωνισμό ενώ ένας έμπειρος κατά γενική ομολογία να βρεθεί εκτός του σπιτιού του παιχνιδιού.



Ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί δοκιμασίες που κρίνονται κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες κάτι που δεν αναμένεται να αλλάξει στη συνέχεια.

MasterChef spoiler: Αυτοί πάνε στο μεγάλο τελικό!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Νικήτα, την Ελπίδα, τον Πάνο και την Καλλιόπη να παλεύουν με στόχο την είσοδο τους στην τελική τριάδα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που θα τους παρουσιάσει ο σημερινός καλεσμένος, pastry chef,  Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Όλοι οι παίκτες θα φτάσουν στα όρια τους, με τις σωστές αναλογίες όπως αυτές δόθηκαν από την συνταγή να κρίνουν το ποιος θα βγει χαμένος από τη σημερινή βραδιά.



Πάμε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ποιο θα είναι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Καλλιόπη θα είναι αυτή που θα κάνει την μεγάλη ανατροπή και πάρει το εισιτήριο για τον τελικό όντας η μια από τους δύο φιναλίστ.

Όσον αφορά τον δεύτερο όμως, θα είναι άνδρας και πιο συγκεκριμένα ο Πάνος που κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με το μαγειρικό του επίπεδο όσο και με τον χαρακτήρα του!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.