Ads Top

Masterchef Διαρροή 13/5: Έκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Επιβεβαιώνεται η μεγάλη έκπληξη - Αποχωρεί ο πιο δυνατός παίκτης..

Με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζεται το MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να αναζητεί τον επόμενο ή την επόμενη νικήτρια που θα πάρει τη σκυτάλη από την Μαργαρίτα Νικολαΐδη.




Τις τελευταίες ημέρες είδαμε τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη και να διαμορφώνουν το τελικό σκηνικό με τους οκτώ καλύτερους μάγειρες της φετινής σεζόν.

Η τελευταία όμως ομαδική δοκιμασία φέρνει νέες εξελίξεις καθώς η ήττα των κόκκινων, προς επιβεβαίωση του Sportime, τους φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς ετοιμάζονται να χάσουν ακόμη έναν παίκτη.

Ο τοίχος προκάλεσε δυσκολίες στην κόκκινη ομάδα που είδαν τους κριτές να ανακοινώνουν τις βαθμολογίες που τους έφεραν στον τάκο και ανάγκασαν τους παίκτες να βάλουν τις μαύρες ποδιές.

Γιάννος και Πάνος εναντίον Ελπίδας και Νίκου σε μια μονομαχία για την ατομική ασυλία, με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη και τους δεύτερους να οδηγούνται αυτόματα στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης.



Στο σημερινό επεισόδιο όμως όλα θα ανατραπούν καθώς το παιχνίδι θα αποδείξει για ακόμη μια φορά πως παίζεται αλλιώς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Έτσι, ο Γιάννος και ο Πάνος θα κοντραριστούν για την λευκή ποδιά, με τον ηττημένο να πλαισιώνει την Ελπίδα και τον Νίκο Μπρέκα σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης.

Masterchef spoiler 13/5: Αυτός αποχωρεί!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι κι αυτοί που θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά του σημερινού καλεσμένου, Γιώργου Κατάρα που θα φέρει ένα πιάτο αντάξιο του χρονικού σημείου που βρίσκεται το παιχνίδι.

Οι αστοχίες και τα λάθη θα προδώσουν έναν παίκτη που δεν θα τα καταφέρει και θα μαζέψει τα πράγματα του προκειμένου να αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.



Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Νίκος Μπέρκας που έχει καταφέρει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, με τον τραγουδιστή που μπήκε στις κουζίνες και έκανε τη διαφορά να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι στο οποίο είχε εισέλθει μετά τις επιστροφές των παικτών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.