Ads Top

Φανή Σπυριδάκη: Η ηλικία, το βιογραφικό, η καταγωγή και η σχέση με τον Ντέμη Νικολαΐδη


Φανή Σπυριδάκη - Βιογραφικό, Ηλικία, Καταγωγή, Ντέμης Νικολαΐδης


Φανη Σπυριδακη Βιογραφικο Ηλικια: Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη που ήρθε σήμερα για τα...καλά στα φώτα της δημοσιότητας λόγω Ντέμη Νικολαΐδη. Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την επιτυχημένη επιχειρηματία που είχε βρεθεί και καλεσμένη ως κριτής στο MasterChef.

Η Φανή Σπυριδάκη είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματία η οποία είναι συνιδιοκτήτρια στο πολύ γνωστό μαγαζί εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, «Noel».

Φανή Σπυριδάκη - Βιογραφικό Ηλικία 


Η Φανή Σπυριδάκη είναι μια ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, πετυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου, το οποίο άνοιξε πριν μερικά χρόνια προσφέροντας πραγματικά κάτι νέο και διαφορετικό το οποίο εν συνεχεία ακολούθησαν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής. Ο λόγος για το διάσημο και εξαιρετικά επιτυχημένο Nöel του οποίου είναι η μία εκ των συνιδιοκτητών.

Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια του Blue Oÿster.

Ως συνιδιοκτήτρια των άκρως επιτυχημένων αυτών πρότζεκτ στο χώρο της εστίασης, είχαμε δει την Φανή Σπυριδάκη καλεσμένη κριτή στο MasterChef πριν λίγα χρόνια. Μαζί με πασίγνωστους σεφ είχε κρίνει τα πιάτα των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής σε μια από τις καθοριστικές δοκιμασίες.

H όμορφη επιχειρηματίας με τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά, έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη της Γαλλίας αλλά και υποκριτική στο θέατρο Αθηνών. Μάλιστα το 2018 είχε εμφανιστεί και στην σειρά του Mega «Singles».

Ακόμη, έχει βρεθεί και ως καλεσμένη κριτής στο MasterChef πριν από τέσσερα χρόνια όπου και δοκίμασε και βαθμολόγησε τα πιάτα των διαγωνιζόμενων παικτών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τη Φανή Σπυριδάκη αλλά και την εμφάνισή της στο MasterChef:




Η εμφάνισή της στο MasterChef στο 3:35 του βίντεο:



Φανή Σπυριδάκη και οι φήμες για σχέση με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εθεάθη σε γεύμα μαζί με τη νέα σύντροφό του στο πλευρό του.

Νέα σύντροφο φαίνεται πως έχει ο Ντέμης Νικολαΐδης ο οποίος μετά το χωρισμό του από την Δέσποινα Βανδή δείχνει ξεκάθαρή προτίμηση στο… ξανθό!

Μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επιμένει στο ξανθό αυτή τη φορά  με την επιχειρηματία Φανή Σπυριδάκη.

Οι δυο τους εθεάθησαν να γευματίζουν στο Πέραμα παρέα και όπως μετέφερε η εκπομπή Happy Day οι δυο τους αδιαφόρησαν για όποια αδιάκριτα βλέμματα και ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.