Ads Top

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με Ερνάντες ο Παναθηναϊκός!


Μεταγραφή βόμβα για τον Παναθηναϊκό - Όλες οι λεπτομέρειες της τεράστιας μεταγραφής

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον σπουδαίο Κουβανό διαγώνιο, Φερνάντο Ερνάντες πραγματοποιώντας μια εξαιρετικά μεγάλη μεταγραφική κίνηση.




Η αρχή είχε γίνει στο παιχνίδι με την Χάλκμπανκ στον Άγιο Θωμά. Τότε ο σπουδαίος Κουβανός διαγώνιος, Φερνάντο Ερνάντες είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας μάλιστα πως θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει στους «πράσινους». Τότε οι περισσότεροι σκέφτηκαν πως ήταν λόγια ενός παίκτη που ναι μεν χάρηκε με την ατμόσφαιρα αλλά ως εκεί.

Ωστόσο αυτό που φαινόταν άπιαστο όνειρο, βρίσκεται μια ανάσα στο να πραγματοποιηθεί, για να μην πούμε πως ήδη πραγματοποιήθηκε, με τον Παναθηναϊκό να «απασφαλίζει μια μεγάλη βόμβα». Ο 33χρονος αριστερόχειρας διαγώνιος συμφώνησε με τους «πράσινους», μια συμφωνία που μόνο εύκολη δεν ήταν. Και δεν ήταν καθώς το αγκάθι δεν ήταν μόνο τα χρήματα, με το κασέ του να φτάνει τα 150.000 ευρώ, αλλά το by out που θέλησε να βάλει στο συμβόλαιό του ο Κουβανός.




Συγκεκριμένα ο Ερνάντες αφού αρχικά συμφώνησε με το «τριφύλλι», στην συνέχεια είπε πως σε περίπτωση που θα είχε πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα, θα μπορούσε δίνοντας πίσω 100.000 να έφευγε. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να δεχθεί ο Παναθηναϊκός, μιας και να έπαιρνε τα χρήματα δεν θα μπορούσε όχι να βρει παίκτη ισάξιο του Ερνάντες, αλλά και χειρότερο. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να πουν ναι στο συγκεκριμένο αίτημα και οι συζητήσεις σταμάτησαν για λίγο λόγω και των αγώνων που είχε ο Κουβανός με την Χάλκμπανκ.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος το οποίο κατέκτησε η Ζιράατ Μπάνκασι νικώντας στους τελικούς την Χάλκμπανκ, οι επαφές ξεκίνησαν και πάλι άμεσα, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια. Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό που φέρνει στην Ελλάδα έναν βολεϊμπολίστα που ως επίπεδο έχουμε χρόνια να δούμε στην χώρα μας. Έναν παίκτη που στα 33 του έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία (Πιατσέντζα και Πάντοβα), αλλά και σε Τουρκία με την Χάλκμπανκ με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο.




Φέτος με τους Τούρκους έφτασε μέχρι τον τελικό του Challenge Cup χάνοντας το τρόπαιο από τη Ναρμπόν. Είναι ένας βολεϊμπολίστας που στην μέρα του πραγματικά είναι ασταμάτητος, τόσο επιθετικά, όσο και από την θέση του σερβίς, ενώ με το παιχνίδι του είναι δεδομένο πως θα γίνει ο αγαπημένος της «πράσινης» εξέδρας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.