Ads Top

Στοίχημα: Αποκτά δυναμική εντός η Καχαμάρκα


Λιγοστές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι της Τρίτης (31/05), καθώς όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ από τις επόμενες ημέρες έχουμε δράση εθνικών ομάδων. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται σήμερα στο πρωτάθλημα του Περού, καθώς έχουμε πρόταση από την αναμέτρηση Καχαμάρκα - Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από τα άρθρα μας για τη θεωρία στοιχήματος αλλά και για το τι είναι η
γκανιότα!


16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Περού, με την Καχαμάρκα να βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης. Ηττήθηκε με 3-2 από την Κούσκο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ωστόσο στην έδρα της στηρίζει πολλά. Εκεί έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία ματς, ενώ ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα εννέα πιο πρόσφατα.


Από την πλευρά της η Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Σπορτ Ουανκάγιο, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από δύο σερί ήττες. Εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει ηττηθεί και στις δυο τελευταίες εξόδους της χωρίς να σκοράρει. Αποτελεσματικοί εντός οι γηπεδούχοι, έχουν το προβάδισμα για τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην  Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ που τελευταία δεν πατάει καλά εκτός έδρας. Θα στηρίξουμε την Καχαμάρκα.


Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.